Görüş Bildir
Haberler
Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken 10 Türk Yapımı Korku Filmi

Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken 10 Türk Yapımı Korku Filmi

Ali UZUN
04.01.2015 - 19:41 Son Güncelleme: 06.01.2015 - 16:19

1) Şeytan-ı Racim

Konusu: İstanbul'da üniversite okuyan Salih, büyüye aşırı merak salmıştır. Görünmez varlıkları kontrol altına alma hırsına kapılan Salih, bu durumdan habersiz olan ev arkadaşı Emrah'ın karabasanlar görmesine yol açar. Kabuslarla baş edemeyen Emrah, İzmit'teki ailesinin yanına döner fakat aradığı huzuru orada da bulamaz. Ailesinin ısrarıyla daha önce musallat olan varlıklarla tecrübe yaşamış bakırcı Mehmet Efendi'ye danışır. Bu durumdan kurtulmanın yollarını onunla birlikte aramaya başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şeytan-ı Racim Fragmanı

2) Üç Harfliler: Marid

Konusu: Ayla, eşi Serkan ile beraber mutlu bir hayat sürmektedir. Küçük yaşlarda yaşadığı üç harflilerle ilgili bir olay yaşamıştır ve üzerinden ayırmadığı muskayla kurtulmayı başarmıştır. Ama birgün bu koruyucu nesne ortadan kaybolur. Serkan, yeni bir muska hazırlaması için, bu konularda isim yapmış İzzet Hoca'yı evlerine davet eder. Ama gece hiç de beklendiği gibi geçmeyecektir.

3 Harfliler: Marid Fragmanı

3) Siccin

Konusu: Öznur, çocukluktan beri aşık olduğu kuzeni Kudret'i saplantı haline getirmiştir. Nisa ile evli olan Kudret'in aklını bir süreliğine çelmişse de, Kudret'in son kararı mutlu evliliğinden yana olmuştur. Tutkusuna yenik düşen Öznur, yasak aşkına kavuşmak adına çözümü kara büyüde arar. Büyünün etkisiyle Nisa'ya cinler musallat olur. Tılsıma göre beş yatsı namazı sonrası Nisa ve onun kanından olanlar ölümle tanışacaktır.

Siccin Fragmanı

İçeriğin Devamı Aşağıda

4) Muska

Konusu: Celal 30 yaşlarında, gazetede yazarlık yapmakta olan bir adamdır. Kadınlara düşkünlüğüyle tanınan Celal, sevgilisini aldatmasıyla beraber evden kovulmuştur. Kiralık oda tutmak için gittiği evin döküntü halini görünce vazgeçmeye niyetlenir. Tam o anda evde yaşayan genç ve güzel Yasemin'i görür. Evde kalmaya karar veren Celal, bu seçimiyle karanlık ve dönülmez bir yola girecektir.

Muska Fragmanı

5) Ammar: Cin Tarikatı

Konusu: Feride ile sevgilisi, Feride'nin ev arkadaşı ve onunla arasını yapmak istedikleri Barkın'ı hafta sonu tatili için bir dağ evine davet eder. Davetsiz misafir Canan'ın da dahil olmasıyla gergin başlayan yolculuk, birbiri ardına gelişen korkunç olaylar neticesinde içinden çıkılması imkansız bir hal alır.

Ammar: Cin Tarikatı

6) Azazil: Düğüm

Konusu: Sinem adında bir genç, ailesinden miras kalan evde teyzesi ve eniştesiyle yaşamaktadır. Bir gün üniversitede tanışıp sevgili olduğu Akın'la otomobille giderlerken bir köpeğin ölümüne sebep olurlar. O gün itibariyle Sinem için korku dolu anlar peşi sıra yaşanmaya başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Azazil: Düğüm Fragmanı

7) Azem: Cin Karası

Konusu: Genç çift kendilerine miras kalan evi görmek üzere Düzce'nin yolunu tutar. Kış aylarında evin bulunduğu yörede kimse yaşamamaktadır. Köye vardıklarında gördükleri harabe karşısında büyük hayal kırıklığı yaşarlar. Yine de geceyi orada geçirmeye karar verirler. Yıllardır kapısı aralanmamış bu yere ilk kez ayak basan çift, evin Azem büyüsüyle kuşandığından, ruhani varlıklarca sahiplenildiğinden de habersizdir.

Azem: Cin Karası Fragmanı

8) Dabbe 5: Zehr-i Cin

Konusu: Eşi Ömer'le mutlu bir ömür sürmekte olan Dilek, bir hırsızlık olayıyla sarsılır. Takip eden günlerde Dilek'e ruhani varlıklar musallat olsa da Ömer eşindeki bu gariplikleri yaşadığı psikolojik tramvaya bağlar. Durum gitgide kötüleşip, Dilek bedenin kontrolünü yitirmeye başlayınca, cinler alemi hakkında ilim sahibi Bitlisli Belkıs Hoca ile iletişime geçerler.

Dabbe 5: Zehr-i Cin Fragmanı

İçeriğin Devamı Aşağıda

9) Dabbe: Bir Cin Vakası

Konusu: Ankaralı Ceyda T. ve ailesi bedensiz bir varlık tarafından rahatsız edildiklerini iddia etmektedir. GATA Tıp Fakültesi'nden profesörlerin ilgisi üzerine, ailenin evine kameralar yerleştirilir. Seyirci, işte bu kayıtlar vesilesiyle yedi gün süren dehşete tanıklık edecektir.

Dabbe: Bir Cin Vakası Fragmanı

10) Musallat 2: Lanet

Konusu: Elif, karanlık geçmişiyle yüzleşmek üzere olan genç bir öğretmendir. Yaşadığı tüm sorunlar, gerçekte, hatırlanması mümkün olmayan bebeklik dönemindeki bir hatadan kaynaklanmaktadır. Yanlış zaman ve yerde yapılan, korkunç ve çözülmesi mümkün olmayan bir büyü, o büyük hatanın ta kendisidir.

Musallat 2: Lanet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
701
414
324
224
190
172
170
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Abdurrahman Bağcı

cin diye birşey olmasaymış korku filmi yapamayacaklarmış (zaten yok)

Fatih Hüner

yüreğin varsa o zaman cin çağır bakalım ?

atatc23

Filmler kötü diyenler Allah aşkına adam gibi film çeksin de izleyelim anca kötüleyin başka işiniz yok dabbe serisi dünyanın en iyi korku filmleri arasına gir... Devamını Gör

Acar Demir

Ruhlar Bölgesi (Insidious), Kabuslar Evi, Küçük Kıyamet, Musallat, Karanlık Sular, Lanet (Sinister), Hush, Dehşet Evi (Secuestrados), Peşimdeki Şeytan (It Fo... Devamını Gör