Görüş Bildir
Haberler
Alparslan Soylu'nun Özel Harekat Polisi Arkadaşı Murat Sucu da İntihar Etti!

etiket Alparslan Soylu'nun Özel Harekat Polisi Arkadaşı Murat Sucu da İntihar Etti!

Ulaş
01.08.2022 - 18:12

Şırnak'ta görev yaparken şüpheli bir şekilde yaşamını kaybeden ve intihar ettiği belirtilen özel harekat polisi Alparslan Soylu'nun meslektaşı Murat Sucu da yaşamına son verdi. Sucu, silah arkadaşı Soylu'ya yönelik 'mobbing' iddialarını doğrulamıştı... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duvar'dan Cihan Başakçığlu'nun haberine göre, Şırnak'ta vali koruması olarak görev yaparken yaşamına son veren özel harekat polisi Alpaslan Soylu'nun arkadaşı özel harekat polisi Murat Sucu dün intihar etti. 

Sucu'nun, Soylu'nun intiharıyla ilgili verdiği ifade sebebiyle mobbing'e maruz kaldığı ve Manavgat Koruma Şube'ye sürgün edildiği iddia ediliyor.

Polis Alpaslan Soylu, 9 Haziran günü kaldığı evde beylik tabancası ile kendini vurarak intihar etmişti. Soylu'nun Şırnak Özel Harekat Şube'de yaşananları anlattığı intihar notu emniyet içerisindeki mobbing iddialarını yeniden gündeme getirmiş, olay tepkilere neden olmuştu.

Soylu'nun mektubunu doğrular nitelikte ifade vermişti...

Sucu'nun intiharına ilişkin ise yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. Polis intiharları ile ilgili araştırma yapan ve daha önce de çeşitli intiharları Meclis gündemine taşıyan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ise sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Bakan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün, mobbing ve amir tahakkümüne katlanamayıp intihar eden polisimiz Alparslan Soylu'nun, Şırnak'ta üç yıl birlikte özel harekat polisliği yaptığı arkadaşı, polisimiz Murat Sucu da mobbing ve amir tahakkümüne daha fazla katlanamadı ve intihar etti. Yaşamına son verecek noktaya gelen Murat Sucu'nun abisi de Antalya'da trafik polisi olarak görev yapan bir emniyet mensubu. Alparslan Soylu'nun babası ve abisi de emniyet mensubuydu. Tüm bunlar bir anlam ifade ediyor mu Süleyman Soylu? Polislerimizi canından bezdirenler, onları gencecik yaşlarında hayattan vazgeçecek noktaya getirenler kimler Süleyman Soylu? Susmaya, seyretmeye devam mı edeceksin?”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın