Görüş Bildir
Haberler
Alişan Mehmet Ali Erbil'in Kızıyla, Kıvanç Tatlıtuğ Azra Akın'la! Ünlüler Dünyasından Mazide Kalan O Aşklar

Alişan Mehmet Ali Erbil'in Kızıyla, Kıvanç Tatlıtuğ Azra Akın'la! Ünlüler Dünyasından Mazide Kalan O Aşklar

26.11.2022 - 16:10

Aşk, hayatın olmazsa olmazı. Durum böyle olunca ünlülerin aşk hayatı da gündemin vazgeçilmez bir parçası hâline geliyor. Gelin, şimdi tarihte bir yolculuğa çıkıp ünlü çiftlerin mazide kalan aşklarını ele alalım. Meğer âşıklar kervanında kimler varmış kimler! Birlikte olduğundan haberdar dahi olmadığımız çiftlerin eski aşklarını sizler için derledik. İşte, duyunca çok şaşıracağınız o ilişkiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mustafa Sandal & Tuba Ünsal

Mustafa Sandal & Tuba Ünsal

2002-2003 döneminin unutulmaz çifti olan Mustafa Sandal ve Tuba Ünsal ikilisi şimdilerde unutulmuş olsa da o dönemin çok konuşulan çiftleri arasındaydı. 'Aşkımız mezara, yani sonuna kadar!' diyen çiftin ilişkisi ise pek de uzun soluklu olmadı. Artık sevginin bittiğini söyleyen çift, iki yıllık birlikteliklerini noktaladı. Tuba Ünsal'ın geçtiğimiz yıllarda Mustafa Sandal'ın konserine gitmesi 'Aşk yeniden mi?' sorularını akıllara getirdi. Sandal yıllar sonra 'Bizim aşkımız giriş, gelişme ve sonuç bölümünden oluştu. Tuba'ya her dönem bir şarkı yazdım. Verimli bir ilişkimiz vardı. Tubi sen çok güzel bir anne oldun.' yorumunda bulundu.

Çağla Şıkel & Bozok Gören

Çağla Şıkel & Bozok Gören

Çağla Şıkel, 20'li yaşlarda gönlünü kaptırdığı Survivor yarışmacısı Bozok Gören'le iki buçuk yıl boyunca aşk yaşamıştı. Aralarındaki saygının bittiğini öne süren çift, yollarını ayırdı. 'Bozok benim ilk aşkımdı. Ondan sonra hiç kimseyi sevemem.' diyen güzel manken daha sonra Emre Altuğ ile evlenmişti.

Okan Bayülgen & Zeyno Günenç

Okan Bayülgen & Zeyno Günenç

Çocuklar Duymasın dizisinin dominant ablası Zeyno Günenç ile Okan Bayülgen 1996 yılında evlendi ve iki yıllık birlikteliğin ardından 1998'de boşandılar. Okan Bayülgen yakın zamanda kendi programında ağırladığı Günenç'e, 'Biz seninle son programı yaptıktan sonra evlenmiştik. Sen yıllar sonra tekrar evlendin. Memnun musun kocandan? Benden sonra hayat çekilir mi?' dedi. Çift, her ne kadar boşanmış olsa da dost kalmayı başaran ünlüler arasında yer alıyor.

Hande Ataizi & Fikret Kuşkan

Hande Ataizi & Fikret Kuşkan

Takvimler yine 90'lı yılları gösteriyor. Hande Ataizi'nin 18 yaşında gönlünü kaptırdığı Fikret Kuşkan ile olan aşkı şimdilerde anılmıyor olsa da o dönem dillerden düşmüyordu. İkili birliktelikleri döneminde aynı evi bile paylaştı. Fikret Kuşkan için 'İlk aşkımdı.' diyen Hande Ataizi dört yıllık birlikteliğini noktalamıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ & Azra Akın

Kıvanç Tatlıtuğ & Azra Akın

Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın çiftinin 2002 yılında başlayan aşkları, bir dargın bir barışık olarak 11 yıl boyunca sürdü. Çift, ilişkisine tam üç defa şans vermişti. İkilinin ayrılık nedeni olarak o dönem Azra Akın'ın evlenmek istemiyor oluşu öne sürülmüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kenan Doğulu & Tuğçe Kazaz

Kenan Doğulu & Tuğçe Kazaz

2 yıllık süreçte ilişkilerini epey yıpratan ikili, sonunda birlikteliklerini noktalama kararı aldı. Kenan Doğulu ayrılığın ardından 'Zehirli kolu kestim.' yorumunda bulunmuştu. Tuğçe Kazaz ise ayrılığı hazmedemeyip Yunan bir oyuncu ile dünyaevine girmişti. 'Kenan'a inat olsun diye evlendim ve pişman oldum.' diyen Kazaz, evliliğini kısa bir süre sonra bitirmişti.

Beren Saat & Efe Güray

Beren Saat & Efe Güray

Her ne kadar çiftin birlikteliği unutulmuş olsa da güzel oyuncunun kalbinde hiçbir zaman unutamadığı bir aşk hikâyesi olarak yerini koruyor. Beren Saat gençlik aşkı Efe Güray sayesinde Türkiye'nin Yıldızları yarışma programına katıldı ve güzel oyuncu yarışmayı ikinci olarak tamamladı. Beren Saat'i evine bırakan sevgilisi Efe Güray dönüşte trafik kazası geçirdi ve ne yazık ki yaşamını yitirdi.

Doğa Rutkay & Mehmet Ali Alabora

Doğa Rutkay & Mehmet Ali Alabora

3 yıllık birlikteliklerini karşılıklı olarak sonlandıran ikili, kavga ya da üçüncü bir kişi yüzünden ayrılmadığının altını çizdi. Doğa Rutkay, biten ilişkinin ardından 'İlişkimiz tıkanma sürecine girdi. Hâlâ iki iyi dostuz ve hep öyle kalacağız. Gelecekte tekrar birlikte olabiliriz.' demişti.

Ceyda Düvenci & İsmail Hacıoğlu

Ceyda Düvenci & İsmail Hacıoğlu

2000'li yılların başında Ceyda Düvenci ile İsmail Hacıoğlu aşkı gündemi epey meşgul etmişti. Ceyda Düvenci'nin ilk görüşte âşık olduğunu belirttiği kendisinden 8 yaş küçük sevgilisi İsmail Hacıoğlu ile birlikteliği, Hacıoğlu'nun sette oyuncu Aslı Tandoğan ile yakınlaştığı iddiasıyla bitmişti.

Alişan & Sezin Erbil

Alişan & Sezin Erbil

2000'li yılların başında Alişan, Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil ile evlilik yolunda adım atmıştı. Nişanlanan çiftin evleneceği beklenirken ikili, ayrılık kararı almıştı. 5 yıllık birliktelikleri Sezin Erbil'in aşırı kıskanç tavırlarından dolayı beklenmedik bir şekilde bitmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinan Çalışkanoğlu & Yeşim Ceren Bozoğlu

Sinan Çalışkanoğlu & Yeşim Ceren Bozoğlu

Önceden evli olduklarına çok şaşıracağınız bir çift daha! 8 yıllık sevgililiğin ardından 3 yıl da evli kalan Sinan Çalışkanoğlu ile Yeşim Ceren Bozoğlu, 2010 yılında boşanma kararı almıştı. Sessiz sedasız ilişkilerini noktalayan çift, gündemden çok çabuk düştü ve geçmişin tozlu rafları arasında kayboldu. Siz ünlülerin hareketli aşk hayatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
7
4
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

Yalan dostum aşk diye bişey yok.

Biker Lady

Hande ataizi-fikret kuşkan çiftini pınar deniz-boran kuzum sandım önce 🙄