Görüş Bildir
Haberler
Ali Mahir Başarır’dan Süleyman Soylu’ya Tepki: ‘Türkiye Mafya Cenneti Oldu’

Ali Mahir Başarır’dan Süleyman Soylu’ya Tepki: ‘Türkiye Mafya Cenneti Oldu’

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Sırp çete lideri Jovica Vukotiç’in İstanbul’da öldürülmesi üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu eleştirdi. Başarır, Soylu yüzünden Türkiye’nin mafya için cennet haline geldiğini ifade etti.

Sırp mafya liderinin İstanbul’da öldürüldüğü haberini sizlerle paylaşmıştık;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süleyman Soylu ‘paket ettik’ demişti

Süleyman Soylu ‘paket ettik’ demişti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in geçtiğimiz aylardaki iddiaları sebebiyle HaberTürk canlı yayınında gazetecilerin karşısına geçmiş ve “15 Temmuz’dan bugüne 30 ulusal çete çökertildi. Organize suç örgütleri gayrinizami harplerin en önemli aparatları. Sırbistan’daki suç örgütü Skaljarı’ın Kurucusu Jovica Vukotiç’i Antalya’da yakaladık ve teslim ettik” ifadelerini kullanmıştı.

‘İçişleri Bakanlığı güvenliği sağlayamıyor’

‘İçişleri Bakanlığı güvenliği sağlayamıyor’

Evrensel’den Şerif Karataş’ın haberine göre; Ali Mahir Başarır şu ifadeleri kullandı;

“Ülkenin içişleri bakanının yegane görevi, ülkenin iç güvenliği aşıp bunu sağlamak. Ama Süleyman Soylu bu iş dışında her işi yapıyor. Yani içişleri bakanlığı dışında her işi yapıyor. Çünkü adamın bakanlıkla alakası yok. Bizlere laf yetiştiriyor bizlere iftira, birçok suçluyla resim veriyor. Hakkındaki iddialara cevap vermiyor. Şimdi sen içişleri bakanısın bu adamın sınır dışı edildiğini söylüyorsun. Senin için bundan daha utanç verici bir mesele olabilir mi? Bunu sınır dışı ettikten sonra takip etmiyorsun. Bu adam bir şekilde ülkene tekrar geliyor. Türkiye’de sınır güvenliği yok”

‘Soylu, karanlık sistemin yaratığıdır’

‘Soylu, karanlık sistemin yaratığıdır’
İçeriğin Devamı Aşağıda

“Bu kirli ve karanlık sistemin yarattığı bakanlardandır Soylu. Düzgün bir sistem, parlamenter sistemde yargı bağımsız olduğu için sistemde bu tiplemeler bakan olabilir mi? Demokrasi ve hukukla yönetilen bir ülkede şu vardır: Demokrasi demek hesap sorabilmektir. Yeri ve zamanı geldiğinde yönetime hesap sorar, o yönetim de hesap verir. Ne biz hesap sorabiliyoruz yargıda ve Mecliste, ne de hesap alabiliyoruz”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
29
5
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Şeytanın öğretmeni Süslü Sülo... ..... 🤪😡😠👻

Antonio Montana

Yerli mafyayı bile özler olduk

Balkan Türkleri

Bu Suç İşleri Bakanı görevde kaldığı sürece Millet daha çok çeker karanlık tiplerden,pudra şekercilerden,mafyalardan...Hakkında pek çok iddia olan,nerede bir... Devamını Gör