Görüş Bildir
Haberler
Alaattin Çakıcı'dan Karar Gazetesi Yazarlarına Ölüm Tehdidi: Bina Önünde Polis Bekliyor

etiket Alaattin Çakıcı'dan Karar Gazetesi Yazarlarına Ölüm Tehdidi: Bina Önünde Polis Bekliyor

Organize suç örgütü liderliğinden tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı, Karar gazetesinin patronu ve 6 yazarını, gazetenin kendisiyle ilgili bir haberi nedeniyle ölümle tehdit etti. Tehdit sonrası gazetecilere koruma verilirken, Karar'ın binası önünde polis aracı beklemeye başladı. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın bu tehdide ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi.

Alaattin Çakıcı, 24 Haziran seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben yazdığın yazının Karar gazetesi tarafından 'Erdoğan'a küstah sözler' başlığıyla haberleştirilmesinin ardından gazetenin patronu Mehmet Aydın'ı ve 6 yazarını hedef aldı.

"Sevenlerimce görüldükleri yerde kesinlikle cezalandırılacaklar"

"Sevenlerimce görüldükleri yerde kesinlikle cezalandırılacaklar"

'Ömrümde zarar vereceğim adama hep önceden haber verdim' diyen Çakıcı, ardından gazetenin patronu Mehmet Aydın, Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras ile birlikte yazarlar Hakan Albayrak, Etyen Mahçupyan, Akif Beki, Gürbüz Özaltınlı ve Ali Bayramoğlu'nun isimlerini sıraladıktan sonra şöyle dedi:

“Türkiye ve yurtdışındaki bütün sevenlerimce görüldükleri yerde kesinlikle cezalandırılacaktır. İşte sevenlerim ‘Abi vur de ölelim, öl de ölelim’ diyenlere, kim beni seviyorsa çağrımdır. Görevlerini yerine getirsinler.'

Çakıcı tehdit yazısının sonuna, gazetenin bir diğer yazarı olan Elif Çakır için not düşerek,  'kadın olduğu için dokunmayın' ifadelerini kullandı. 

Alaatin Çakıcı adına açılan ‘alaatincakiciresmi’ isimli Instagram hesabından, Çakıcı'nın imzasıyla paylaşılan tehdit mesajı daha sonra kaldırıldı.

Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, gazetecilere koruma verildiğini belirtti. Bahçeli'nin seçim sürecinde MHP'yi eleştiren gazetecilerle ilgili yayımladığı listeye de atıf yapan Öztürk, "şaşkınız, ne oluyor böyle? dedi.

TRT Haber'den Cihat Arpacık da Karar gazetesinin önünde polis arabalarının beklediğini duyurdu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Alaaddin Çakıcı imzasıyla yapılan açıklamada bazı gazetecilere tehditte bulunulmasına ilişkin soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Alaaddin Çakıcı imzasıyla yapılan açıklamada bazı gazetecilere tehditte bulunulmasına ilişkin soruşturma başlattı.

Çakıcı'nın gazetecileri ölümle tehdit etmesi sosyal medyanın da gündeminde...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
206
70
66
39
23
20
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fchinaski

Bu ulkuculerin icinde hic mi hukuktan yana olan yok? Surekli bi ascam kescem vurcam oldurcem. İlkokul cocugu gibi surekli bir saldirmacalar. Sorsan devletine... Devamını Gör

Bahçelinin ziyareti sonrası bu kader mahkumu palazlaniverdi. Bi tarafta Sedat Peker denen şarlatanın herkesi tehdit edip hala elini kolunu sallaya sallaya do... Devamını Gör

Belphegor

Tebrikler, ülkeyi faşistler tarafından zincirlerle kovalanan devrimciler zamanına kadar döndürdünüz, helal. Şimdi Mehmet Bahçeli'nin neden af istediğini anla... Devamını Gör

Domalt Trump

Faşizm sende de kısa devre yapmış anlaşılan. Mehmet Bahçeli? :D