Görüş Bildir
Haberler
AKP, Tabanına Rahatsızlıklarını Sordu: Atama Bekleyen Öğretmenler, Kadın Cinayetleri, Kıdem Tazminatı

AKP, Tabanına Rahatsızlıklarını Sordu: Atama Bekleyen Öğretmenler, Kadın Cinayetleri, Kıdem Tazminatı

AKP 81 ildeki teşkilatlarında yaptığı toplantılarda tabanından gelen talep ve beklentileri değerlendirdi. AKP teşkilatının talepleri arasında atama bekleyen öğretmenler ve erken yaşta evlilikler konuları öne çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyet gazetesinden Kıvanç El'in haberine göre, AKP 7 bölgede 81 ilden katılımcılarla yaptığı toplantılarda teşkilatına gelen talep ve beklentileri değerlendirdi. İnsan Hakları Başkanlığı tarafından teşkilat mensupları ile bir araya gelinerek yapılan toplantılarda, atama bekleyen öğretmenler, erken yaşta evlilikler, evde yaşlı bakımında yaşanan sıkıntılar, göreve iade kararlarına rağmen yaşanan FETÖ mağduriyetleri, kadın cinayetleri, kıdem tazminatı tartışmaları, mülteci sorunu, trafik ışıklarından dilenen çocuklar, tefecilik konuları AKP tabanının çözüm beklediği konuların başında yer aldı.

Talepler genel başkana sunuldu

Talepler genel başkana sunuldu

AKP, teşkilatlarına iletilen talepler ile tabanının beklentilerini mercek altına aldı. Tüm Türkiye’den teşkilat temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantılar sonucu hazırlanan rapor Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu. Toplantılarda teşkilat ile genel merkezin ilişkilerinin daha da geliştirilmesinin yanı sıra Türkiye’nin genel sorunları da ele alındı.

FETÖ soruşturması sonrası işe iade edilmeyen kamu personelleri, kadın cinayetleri...

FETÖ soruşturması sonrası işe iade edilmeyen kamu personelleri, kadın cinayetleri...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Toplantılarda AKP yöneticileri ve üyeleri, birçok konuyu gündeme taşıdı. FETÖ soruşturmaları kapsamında KHK ile görevine son verilen ve açığa alınan kamu personelinin, haklarında komisyonca iade kararı verilmesine karşın göreve başlayamaması gibi sıkıntılar olduğu, Doğu’da yatırımlar ve iş imkanının oluşturulması, Arap turistlerin Karadeniz’de çok fazla gayrimenkul edinmeleri, doğa turizmi yatırımlarının yetersizliği, hidroelektrik santralleri ve betonlaşma konusunda Karadeniz’de yaşanan sıkıntılar, kadın cinayetlerindeki artış, çocuk ve erken yaşta evlilikler ile istihdam konularında AKP tabanının beklentileri aktarıldı.

'Mülteci sorunu' da talepler arasında yer aldı

'Mülteci sorunu' da talepler arasında yer aldı

Akdeniz bölgesinde “mülteciler konusu ve yoğunluğu sebebiyle yaşanan sıkıntılar” da toplantılarda önemli gündem başlıklarından biri oldu. Bu çerçevede bu sorun ile turizm yatırımlarının artırılmasının öncelikli konu olduğu raporda yer aldı. Ege toplantısında da benzeri konular ele alınırken Suriyeli mülteciler başlığında turizm bölgelerinde yaşanan genel sıkıntıya dikkat çekildi. 

Ayrıca, ataması yapılmayan öğretmenler, cezaevlerindeki fiziksel şartların iyileştirilmesi, evden uzaklaştırma cezasının yarattığı sıkıntılar, engellilere sunulan hizmet yetersizlikleri, İŞKUR’da işe almada yaşanan haksızlıklar, iş kazalarının artması, kıdem tazminatı tartışmaları, trafik ışıklarında dilenen çocuklar, tefecilik ve kaçakcılıkla mücadele, uyuşturucu tekelinin Güneydoğu’da kurduğu hakimiyet konularında tabandan gelen rahatsızlıklar ele alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
86
44
18
6
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Yıllardır o kadar ahlaksızlık yolsuzluk hırsızlık var, talan taciz tecavüz cinayet ülkede gırla gidiyor, yozlaşma çürüme tüm kurumlarına yayılmış, ekonomin a... Devamını Gör

Eski_id

Hocam keşke latince dersinde uyuya kalanlar için biraz açsaydın mevzuyu

ayaz

hayret siz rahatsız olur muydunuz

elif plt

en genel başlıklar ve en çok talep edilenlerin hepsi şahsi çıkar... tam da akp tabanından beklenen hareket...