Görüş Bildir
Haberler
AKP Milletvekili Hülya Nergis'in Gelişmiş Türkiye Yorumu: 'Ev ve Araba Almak Artık Zor Değil'

etiket AKP Milletvekili Hülya Nergis'in Gelişmiş Türkiye Yorumu: 'Ev ve Araba Almak Artık Zor Değil'

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, katıldığı bir programda 'Standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil' ifadelerini kullandı. Nergis’e tepki gösteren İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, “Kendi şehrinde navigasyonla gezen vekil göç edenlerin, nerelerde ve ne şartlarda yaşadığını nereden bilecek?' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü gazetesinden Müslüm Evci'nin haberine göreAKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in, “Artık asgari ücretlimizin  evinin önünde arabası mevcut” sözlerine tepkiler sürerken, AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis'in de 21 Ocak 2021 tarihinde katıldığı bir programda benzer açıklamalar yaptı.

'Standartlar yükseldi'

'Standartlar yükseldi'

Sosyal medya üzerinden yayımlanan bir programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Nergis, köyden kente göçü överek, şehirlerdeki standardın yükseldiğini belirtti.

Nergis, ev ve araba almanın kolaylaştığını söylediği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'Kendi şehrinde navigasyonla gezen vekil'

'Kendi şehrinde navigasyonla gezen vekil'

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla AKP'li Hülya Nergis'in açıklamalarına tepki gösteren İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman şu ifadelere yer verdi:

Akp Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, ‘Türkiye gerçekten çok değişti çok gelişti. Yani kırsal kesimden şehre göç gerçekleşti. Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev, araba sahibi olmak hiç zor değil' demiş. Kendi şehrinde navigasyonla gezen vekil göç edenlerin, nerelerde ve ne şartlarda yaşadığını nereden bilecek? Ayrıca, Asgari ücret 2825.90TL iken en ucuz. araba 164.000 TL. Yani asgari ücretin 58 katı !”

Nergis'in açıklamaları sosyal medyada tepki çekti👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
236
128
48
8
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ziya Akbaş

Kendisi ve eşrafının ne kadar çaldığını ve birbirlerini beslediklerinin itirafıdır bu; ev ve araba almak onlara kolay olabilir, bize hala zor.

Kzlt

Kendisi çerez alır gibi ev alma seviyesine geldiği için öyle diyordur. Normal bir insanın Türkiye'de ev almak için hayatından 10 yılı silmesi gerek. Önceden ... Devamını Gör

Art Ankara

10 yılı silmeyi göze almış biri olarak yazıyorum artık 10 yılı da silsek alamıyoruz...

Halil Değerli

Hesap kitap bileyen beyinsiz.... ..... Beynini değil ruhunu Reis'e satmış... .... Asgari ücretle en ucuz sıfır km. araç ve en uygun 2+1 ev almak için kaç a... Devamını Gör