Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Vekil 2023 Seçiminde Kullanılacak Oyu Namaz ve Oruçtan Üstün Tuttu!

etiket AKP'li Vekil 2023 Seçiminde Kullanılacak Oyu Namaz ve Oruçtan Üstün Tuttu!

AKP Ordu Milletvekili Yediyıldız, 2023 seçimlerinde kullanılacak her 'oy'un, 'kılınmayan namazdan, tutulmayan oruçtan, gidilmeyen hacdan' daha önemli olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenyıldız, geçen ay katıldığı bir nikâhta yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın sünnetini yerine getirmeden de defteri vermek istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı. “İslam Peygamberi Hz. Muhammed’in hayatı boyunca yerine getirdiği örnek davranışlar ve yol gösterici sözlerinin bütünü” demek olan “sünnet” kavramının AKP’li vekil tarafından bu şekilde kullanılması büyük tepki çekmişti. 

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de görüntüleri Twitter hesabından paylaşıp Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı konuyla ilgili açıklama yapmaya çağırarak, “AKP Ordu Milletvekili Şener Yediyıldız, Recep Tayyip Erdoğan’ı peygamber ilan etti! Nikâh töreninde ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın sünnetini yerine getirmeden nikâh defterini vermek istemiyorum’ diyor. Her konuda konuşan Diyanet Başkanı Ali Erbaş bu konuda da konuşacak mısın?” diye tepki göstermişti. Yediyıldız, tepkiler üzerine özür dilemek zorunda kalmıştı.

"Hesabını vereceksiniz"

"Hesabını vereceksiniz"

Cumhuriyet'ten Cemil Ciğerim'in haberine göre, Yediyıldız, önceki gün katıldığı bir etkinlikte yine skandal açıklamalarda bulundu. Kabataş ilçesinde partililerle bir araya gelen Yediyıldız, 2023 seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Biz Elhamdülillah Müslümanız. Bugün geldik, yarın gideceğiz. Gittiğimizde de yaptıklarımızın hesabını vereceğiz. Zannetmeyin ki ben verdiğim oyun hesabını vermeyeceğim. Samimiyetle söylüyorum daha fazla vereceksiniz. Kılmadığınız namazdan, tutmadığınız oruçtan, gitmediğimiz hacdan daha fazla vereceksiniz” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
22
21
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre yegül

doğru söylemiş din kitap allah diyerek halkını dolandıranla bizim savaşımız bu. ve bu sefer biz kazanacağız.

Bozkurt

Bunlar "Atatürk putlaştırılıyor!" diye böğüren meczupların vekilleriydi değil mi?!

Malum Şahıs

bunların sayesinde deist olduk elhamdülillah uyduruk dinine göre bütün insanları yargıla sorumlu tut çal çırp cennetten yer bağışla birde üstüne tayyipi tanr... Devamını Gör

Bozkurt

Ettiler ki zaten. Allah'ın tüm vasıflarını üzerinde taşıyan bir lidermiş.