Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Özalan: "Southgate 'Bizde Futbola Bu Kadar İlgili Cumhurbaşkanı Olsa Dünya Şampiyonu Oluruz' Dedi"

AKP'li Özalan: "Southgate 'Bizde Futbola Bu Kadar İlgili Cumhurbaşkanı Olsa Dünya Şampiyonu Oluruz' Dedi"

AKP İzmir Milletvekili ve eski futbolcu Alpay Özalan, İngiltere Milli Takım Teknik Direktörü Gareth Southgate'in kendisine 'Bizde futbolla bu kadar ilgili bir Cumhurbaşkanı olsa dünya şampiyonu oluruz' dediğini aktardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir ziyaretinde Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın açılışını yapmış, AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın geçtiği kaleye penaltı atmıştı. Erdoğan penaltıyı kullandığı anın fotoğrafını paylaşıp, “Durmak yok. Gollere devam” notunu düşmüştü.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan ile gerçekleştirdikleri görüşmeyi aktardı.

İzmir’de Göztepe stadyumunun açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Siz spora her türlü desteği veriyorsunuz. Dünya çapında bir başarıyı da bizim size hediye etmemiz gerekiyor” dediği hatırlatılan Özalan, 'Futbol oynadığım dönemden birçok arkadaşım şimdi Avrupa’da federasyon başkanlığı ya da teknik direktörlük yapıyorlar. Hepsiyle ilişkilerimi sürdürüyorum. Cumhurbaşkanımızın futbola olan ilgisini takdir ediyorlar” diye konuştu.

"Cumhurbaşkanımızın desteğine rağmen neden dünya şampiyonu olamıyoruruz?"

"Cumhurbaşkanımızın desteğine rağmen neden dünya şampiyonu olamıyoruruz?"

İngiltere’de Aston Villa’da birlikte futbol oynadıkları Southgate’in İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü olduğunu hatırlatan Alpay, 'Southgate ile zaman zaman konuşuyoruz. ‘Bizde futbolla bu kadar ilgili bir Cumhurbaşkanı olsa dünya şampiyonu oluruz’ diyor” dedi.

Bu durumun kendisine iki şey düşündürdüğünü ifade eden Özalan, şunları kaydetti:

'1)Futbola bu kadar destek veren bir Cumhurbaşkanımız olduğu halde neden dünya şampiyonu olamıyoruz?

2)Cumhurbaşkanımızın futbola olan ilgisini bütün dünya tanıyor.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
14
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Son dünya şampiyonu Fransa'nın Cumhurbaşkanı bir gece karısıyla maç izlerken karısının bir sözüyle ülkesindeki yabancı kuralını değiştirmediği içindir belki.... Devamını Gör

Filter

Sana spor bakanlığı mı versin istiyorsun çeeeen :D Bu Merkelin çok üniversite var bilgisine "Wooow" demesi ile yarışır :D

Kara

Bir futbolcu lisansı çıkarıp milli takımda oynamadığı kaldı daha ne desteği? Hayır ülke sınırları dışında ki başarı ülkede oy toplamak kadar kolay değil, mes... Devamını Gör