Görüş Bildir

Akit yazarı Hacı Yakışıklı'nın katıldığı bir TV programında '100-150 yıl önce İstanbul Havalimanı'ndan iç hatlar terminalinden Mekke'ye, Sırbistan'a gidiliyordu' dediği öne sürüldü. 

Editör Notu: Sosyal medyada ve haber sitelerinde paylaşılan videoda Hacı Yakışıklı’nın ifadesinin tamamının değil 30 saniyelik kesitinin yer aldığı ve Yakışıklı’nın konuşmasının ilgili kısmının tamamı izlendiğinde '100-150 yıl önceki sınırlara sahip olunsaydı, iç hatlardan Mekke, Medine, Belgrad gibi bölgelere gidilebilirdi” demek istediği anlaşılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Paylaşılan o video şu şekildeydi👇

Paylaşımlarda Hacı Yakışıklı’nın konuşmasının tamamının kullanılmaması, sözlerin bağlamdan kopmasına neden olmuşa benziyor. Yakışıklı'nın ilgili açıklamalarının tamamı:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
21
19
6
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Oda bir şey mi Zeytinburnu'n dan metroyla Viyana kapılarına baskın yapmaya giderdik. Sonra Lozan ile tünel kapatıldı bir daha gidemedik hey gidi günler hey t... Devamını Gör

cinnet is coming

hacı desen hacı değil, yakışıklı desen hiç değil, beyin desen o da hiç yok. oksijen israfı

Destan Yazan

Hiç unutmam, 100-150 sene kadar önceydi. Padişah ferman vermiş. Sosyal medyada hakaret, halkı kin ve nefrete teşvik edenlerin kapısına sabaha karşı 5 'te yen... Devamını Gör