Görüş Bildir
Haberler
Akılalmaz Görüntüler! Gece Kulübünden Saçlarından Sürükleyerek Çıkarttıkları Kadını Tekme Tokat Dövdüler

Akılalmaz Görüntüler! Gece Kulübünden Saçlarından Sürükleyerek Çıkarttıkları Kadını Tekme Tokat Dövdüler

R.G.
12.07.2021 - 13:44

Taksim Sıraselviler'de bir gece kulübünden saçlarından sürüklenerek dışarıya çıkarılan bir kadın, cadde ortasında, herkesin gözü önünde tekme tokat dövüldü.

Olay, İstanbul’un göbeğinde dün gece yaşandı. Sözcü'nün haberine göre gece kulüpleriyle ünlü Taksim Sıraselviler’de İstanbul Clup isimli gece kulübünün çalışanları, bir kadını saçlarından sürükleyerek dışarıya çıkardı. Maruz kaldığı duruma karşı tepki gösteren kadına yönelik şiddet, cadde ortasında da devam etti. Görüntülerde, olaya müdahale etmek isteyen başka bir kadının ise yine tekme atılarak uzaklaştırıldığı yer aldı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
48
19
17
10
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece Utku

Güvenlik demek içeride taşkınlık çıkartan müşteriyi dışarıya çıkartmak demektir görev tanımı budur. Bankaların güvenlikleri bile soygun durumunda silahlarına... Devamını Gör

Develop ER

Yalnız saldırganlar Bodyguard. O kısmı atlamışsınız, o mekanı korumakla görevliler acaba kadınlar ne yaptı da bunlar kapıdan içeri girip dışarı attılar.

Sedat Yılmaz

Bodyguard olunca insanlıktan mı çıkılıyor?

Mehmet Morningstar

Yıl 2023 ve Türkiye’de bir kadın tıpkı ilk çağdaki gibi saçlarından sürüklenerek dışarı atıldı.Aq nasıl bir ülkeye nasıl bir zamana denk geldik lan