Görüş Bildir
Haberler
ABD'li Rapçi Instagram'da Canlı Yayın Yaparken Başından Vuruldu

ABD'li Rapçi Instagram'da Canlı Yayın Yaparken Başından Vuruldu

R.G.
12.07.2021 - 13:18

ABD'nin Los Angeles kentinde yaşanan olay dünyayı dehşete düşürdü. Ünlü rapçi arabasında Instagram canlı yayını yaparken başından vuruldu. İnanılmaz görüntülerin her saniyesi cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Indian Red Boy mahlasıyla sahne alan 21 yaşındaki rapçi Zerail Dijon Rivera Instagram canlı yayını yaparken ve arkadaşıyla neşeli bir şekilde sohbet ederken birden bire çok sayıda silah sesi duyuldu.

21 yaşındaki rapçi, ABD'nin Los Angeles kentinde 8 Temmuz Perşembe günü aracında otururken Instagram canlı yayını yaparak bir arkadaşıyla sohbet ediyordu. Video görüntülerinde, sohbet esnasında bir anda ateş edildiği görülürken, arkadaşının önce durumu fark etmediği, gencin burnundan kan aktığı ve 'Yardım edin' diye bağırdığı görüldü. Arkadaşının 'Neredesin?' diye bağırdığı görülürken, 21 yaşındaki rapçinin 'Hawthorne' yanıtı verdiği duyuldu.

Cinayetin çete tarafından işlendiği ihtimali üzerinde duruluyor

Cinayetin çete tarafından işlendiği ihtimali üzerinde duruluyor

Saldırıya uğrayan rapçi kanlar içinde arabasında yere yığılırken elinden cep telefonunu düşürdü ancak telefon kamera kaydı yapmaya devam ediyordu. Bu anların sonrasında kayıtta sadece bulanıklaşan görüntü ve rapçinin arkadaşının dehşet içinde bağırışları vardı.

Hawthorne Polis Departmanından yapılan açıklamada saldırının planlı olduğunun düşünüldüğü söylenirken Indian Red Boy'un planlı bir şekilde takip edildiği ve cinayetin de bir çete tarafından işlendiği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

Indian Red Boy'un vurulma anında olay yerinde hayatını kaybetti doğrulandı. Polis saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri arıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
9
4
4
4
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rendan34

Videoyu izledim bana başından vurulmuş gibi gelmedi. Kurşun büyük ihtimalle vücuduna isbaet etti. Sonrasında ise güç bela yardım çığlıklarında bulunuyor.