Görüş Bildir
Haberler
Ailenin Kaçıncı Çocuğu Olduğunu Seç, 5 Karakter Özelliğini Söyleyelim!

Ailenin Kaçıncı Çocuğu Olduğunu Seç, 5 Karakter Özelliğini Söyleyelim!

Ailenin kaçıncı çocuğu olduğunu söyle, senin karakter özelliklerini söyleyelim!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen ailende kaçıncı çocuksun?

Egoist, olgun, yaratıcı, seçici ve becerikli

Sen, herkesin ilgisini çeken, takdirle anılan bir birey olmanın keyfini süren birisin. Yaşıtlarına kıyasla daha aklı başında, daha olgun bir konuşma tarzına sahipsin. Tek çocuk olmanın verdiği yalnızlıkla baş başa kaldığın zamanlarda, hayal gücün adeta bir sanatçı edasıyla gelişmiş. Yaratıcılığınla adeta bir ressamın tuvaline renk katan fırçası gibi, hayatın her alanında kendini gösteriyorsun. Hayatının en önemli dönemeçlerinde, kararları tek başına almayı tercih ediyorsun. Bu konuda oldukça seçici ve titiz davranıyorsun. Sen hayatının kaptanı, rotasını belirleyen pusulasısın. İster arkadaşlık ilişkilerinde, ister aşk hayatında, her zaman kendi seçimlerini yapıyorsun. Bilgiye olan açlığın ve merakın sayesinde, hayatın her alanında kendini geliştirme fırsatı bulmuşsun. Her konuda biraz bilgiye sahip olman, seni her konuda konuşabilen, her konuda fikir yürütebilen biri yapıyor. Sen, hayatın her alanında kendini yetiştirmiş, bilgi dolu bir bireysin.

Güçlü, lider, girişken, çalışkan ve güvenilir

Sen, güçlü bir karaktere sahipsin. Her türlü zorluğun, karmaşanın ve belirsizliğin üstesinden gelme yeteneğine sahipsin. En çetin anlarını bile kimseye belli etmez, adeta bir buzdağı gibi sakin ve kararlı duruşunu korursun. Lider ruhunla, çoğu durumda öncülük edebilir, etrafındakileri yönlendirebilirsin. İnsanlar senin bu özelliğini takdir eder ve seni örnek alır. Dışa dönük karakterin, senin her zaman cana yakın, sıcak ve dost canlısı biri olduğunu gösteriyor. İnsanlarla iletişim kurmayı, onları dinlemeyi ve onlarla vakit geçirmeyi seviyorsun. Bu yüzden her zaman etrafında birçok insan bulunur ve seninle vakit geçirmekten keyif alırlar. Çalışmayı ve öğrenmeyi seviyorsun. Her zaman yeni bir şeyler öğrenmek, kendini geliştirmek ve bilgi dağarcığını genişletmek için çabalıyorsun. Bu durum, senin hayata olan pozitif bakış açını ve enerjini yansıtıyor. Güven veren tarzın ve dürüstlüğün sayesinde etrafında çok dost biriktirebiliyorsun. İnsanlar senin yanında kendilerini güvende hisseder ve sana kolayca güven duyarlar. Herkes senin bir şeyleri çözeceğinden, her durumun üstesinden geleceğinden emin olur. Bu yüzden sana sonsuz güveniyorlar ve her zaman yanında olmaktan mutluluk duyuyorlar.

Hırslı, bencil, eğlenceli, eleştirel ve samimi

Sahip olduğun en belirgin özelliğin hırsın olması, senin hayatının en çarpıcı detaylarından biri. Adeta bir enerji bombası gibi, her daim rekabeti kovalayan ve bu uğurda tüm yolları denemekten çekinmeyen birisin. Ne olursa olsun, adını duyurmayı başarıyorsun ve bu durum senin için bir zafer gibi. Hırs, senin için sadece bir kelime değil, aynı zamanda seni daha da yükseğe taşıyan bir merdiven. Fakat bazen bu hırsın seni bencilliğe sürüklediği oluyor. Çünkü hayatta her zaman kendini düşünmen gerektiğini biliyorsun ve bu durum bazen insanları rahatsız edebiliyor. Ancak bu durum, senin arkadaş çevrende sevilen ve her ortamı neşelendiren kişiliğini gölgelemiyor. Eleştirmenin kolay olduğunu düşünüyorsun ve bu konuda oldukça yeteneklisin. Ancak eleştirilmekten hoşlanmıyorsun, bu durum seni biraz rahatsız ediyor. Belki de bu yüzden her zaman samimi ve içten olmayı tercih ediyorsun. Bu tavırların, herkesin senin hayatında yer almasını sağlıyor ve seni daha da sevilesi biri haline getiriyor.

Özgür, sosyal, asi, cesur ve sabırsız

Sen özgür bir karaktere sahipsin, hayatının her anını kendi kurallarına göre yaşıyorsun. Kimseyi umursamadan, tamamen kendi isteklerin ve arzuların doğrultusunda bir yaşam sürüyorsun. Hayatına başkalarının karışmasına izin vermiyorsun, çünkü senin dünyan senin kurallarınla dönüyor. Sosyal bir kelebek gibi etrafında uçuşuyorsun. Enerjin hiç tükenmiyor, sanki bir enerji santrali gibi. Her zaman, her yerde, her şeye yetebiliyorsun. Dur durak bilmeyen bu enerjin, seni her zaman bir adım öne taşıyor. Hayatında olan çoğu şeye karşı bir tutumun var. Bu, içindeki asi ruhunun bir yansıması. Her şeye karşı duruşun, seni farklı kılıyor ve bu duruşunla herkesi etkileyebiliyorsun. Cesaretin ise adeta bir savaşçı gibi. Hiçbir şey seni durduramaz, çünkü sen her şeye adım atabilecek cesarete sahipsin. Kendini hiçbir zaman sınırlandırmıyorsun. Kimseye boyun eğmiyorsun, kimseyi korkutmuyorsun. Bu özgüvenin ve cesaretin, seni her zaman bir adım öne taşıyor. Sabır konusunda pek iyi olduğun söylenemez. Her şeyin hemen olmasını istiyorsun, çünkü sen hızlı yaşayanlardansın. Ancak unutma, bazen en güzel şeyler zaman alır. Belki de biraz sabır, hayatına yeni bir renk katacaktır.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
52
31
25
14
12
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zehra Holmes

tek çocuk olanların hepsi mi egoist tam tersi egoistlerden nefret ederim

Justgame TR

Her güçlü, güvenilir, girişken, çalışkan ya da lider olan insan egoist değildir. Kardeş burda seni eleştirmek gerekiyorsa insanların hepsi aynı değildir. Ben... Devamını Gör

Adem Özel

Ailenin 2. çocuğu olunca; Hırslı ve Bencil olduk iyi mi, daha benden sonra 7 kişi daha var onlar içinde bir Özellik ayarlamak gerek.

s.rtc

Bu test için aile gereklimi

Hande Yörük

Seni leylekler getirmediyse eğer, gerekli:)