Görüş Bildir
Haberler
Telefon Tutma Şekline Göre Beyninin Hangi Tarafını Daha Baskın Kullanıyorsun?

Telefon Tutma Şekline Göre Beyninin Hangi Tarafını Daha Baskın Kullanıyorsun?

Telefon tutma şekline göre beyninin hangi lobunu daha çok kullanıyorsun?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen telefonu nasıl tutuyorsun?

Sen beyninin sağ lobunu daha fazla kullanıyorsun!

Sen beynin sağ lobunu daha baskın kullanıyorsun. Hayat senin için bir sanat eseri, her bir detayı ayrı birer görsel şölen. Sen, her şeyde bir uyum yakalamakla kalmıyor, aynı zamanda her anın seni heyecanlandırmasını, ruhunu titretmesini bekliyorsun. Her işe, her projeye duygularını karıştırıyorsun ve bu duyguların peşinden koşuyorsun, onlar senin pusulan oluyor. Hayatında mantığın çok fazla yer kaplamıyor çünkü deneyimlerin göstermiş ki, mantığınla hareket ettiğin zamanlar genellikle mutsuzlukla sonuçlanmış. Sen, ruhunun doyuma ulaştığı anları arayan bir sanatçısın. Mutluluk, huzur, iyi hisler... Bunlar senin hayatının merkezinde yer alıyor, onlar senin enerji kaynağın. Sezgilerin o kadar güçlü ki, insan ilişkilerinde neredeyse bir medyum gibi hislerini kullanabiliyorsun. Hayal gücünün yüksekliği ise, çoğu zaman hayatında ulaşılması zor gibi görünen ama aslında imkansız olmayan kapıları sana açabiliyor. Bu kapılar, belki de diğer insanların göz ardı ettiği, fark edemediği fırsatlar oluyor. Senin dünyan, renklerle, duygularla ve hayallerle dolu bir dünya. Ve bu dünya, senin gözlerinle bakıldığında, hayatın sıradanlığından çok daha fazlasını sunuyor.

Sen beyninin iki lobunu da eşit kullanıyorsun!

Sen, beyin loblarının her ikisini de ustaca kullanabilen bir sanatçısın. Hayatının her köşesinde, biraz görsellik, biraz mantık ve biraz da duygu arıyorsun. Bu birleşik özellikler, seni her alanda daha yetkin, daha donanımlı biri haline getiriyor. Bazen analitik düşünüp, mantığınla hareket ederken, bazen de duygularının rehberliğine teslim oluyorsun. Kendini tamamen hiçbir duruma bırakmıyor, her zaman bir kontrol noktası tutuyorsun. Ancak bu kontrol noktası, seni asla sınırlayan bir faktör olmuyor, tam tersi özgürleştiriyor. Hayatının renk paleti, her zaman gri tonlarında olmuştur. Bu, belki de hayatında her zaman bir denge arayışında olmanın bir yansımasıdır. Bu nedenle karar verme süreçlerin genellikle zorlu ve karmaşık olur. Her kararın, seni bir ikilemin tam ortasına, belirsizliklerin ve soru işaretlerinin arasına bırakır. Ancak bu durum, seni daha da güçlendirir ve hayatın renk paletine yeni tonlar ekler. İnsanlarlar hem duygusal hem de mantıksal ilişkiler kurabilen birisin. İki lobunu da kullanabilmek seni her konuda yetkin birine dönüştürebiliyor. Genel ruh halini yorsa da bu durum aslında hayatını da denge de tutmak için bir şans.

Sen beyninin sol lobunu daha fazla kullanıyorsun!

Sol beyin lobunu hükümdar kılan sen, dünyayı analitik bir bakış açısıyla inceliyorsun. Mantığınla hareket etmeyi seviyor ve karşılaştığın her durumu, her olayı mantığınla çözümlemeye çalışıyorsun. Senin için her şeyin bir başlangıcı, bir sonucu, bir nedeni olmalı. Bir durumun nedenini veya sonucunu açıklayamıyorsan, onu kabullenmekte zorlanıyorsun. Sanki her şeyin bir açıklaması olmalı ve bu açıklama senin mantığınla uyumlu olmalı. Eğer bir şey mantığına oturmuyorsa, onu kabul etmek için daha fazla çaba sarf ediyorsun. Aklında en çok kalan şeyler sayılar, kelimeler ve semboller oluyor. Bu, senin için bir tür hafıza oyunu gibi. Bir kelimeyi, bir sayıyı veya bir sembolü aklında tutmak ve onu hatırlamak senin için zevkli bir aktivite. Adeta bir bulmacayı çözer gibi, aklında tuttuğun bu bilgileri hatırlamak, senin için hem eğlenceli hem de tatmin edici bir deneyim oluyor. Meraklı, öğrenmeye yatkın birisin. Sonsuz bilgiyi beynine alabilir ve bu bilgileri bir hazine gibi korursun. Risk almaktan çekinmez ama aldığın risklerin de sonucu düşünürsün. Senin aldığın riskler bile önceden planlanmış risklerdir. Objektif ve net bir karaktere sahipsin. Senin için bir şey ya vardır ya yoktur. Hayatında gri olan hiçbir eşyi istemezsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
7
5
4
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Tg

İki lobunu da kullanabilmek genel ruh halini yorsa da bu durum aslında hayatını da denge de tutmak için bir şans.

Gizem Yenikler

Sen beyninin sağ lobunu daha fazla kullanıyorsun!

kubrickss

Her daim eşitlik ✌🏻💫

mamamia

hahaa bende