Görüş Bildir
Haberler
Seçen misin Seçilen mi?

Seçen misin Seçilen mi?

Sen seçen misin yoksa seçilen mi?

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Birinden çok hoşlanırsan ne yaparsın?

3. Birinden çok hoşlanırsan ne yaparsın?

4. Peki seni ne etkiler?

5. Hangi iltifat seni etkiler?

5. Hangi iltifat seni etkiler?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha önce yüz vermediğin ama keşke yüz verseydim dediği biri var mı?

7. En son ne zaman bir ilişkin oldu?

7. En son ne zaman bir ilişkin oldu?

8. Dolabında bu renklerden en çok hangisi var?

9. Kararlarını neyi düşünerek alırsın?

10. Son olarak seç birini!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen seçensin!

Bu hayatta sen ne istersen o olur. Sen, kendi kural ve standartlarını belirleyen, kimse için değişmeyen ve kimseye değiştirmeyi kabul etmeyen bir karaktere sahipsin. Seninle aynı sahnede yer almak isteyenlerin, senin kurallarına uyması gerektiğini çok iyi bilirsin. Seninle birlikte olmak, bir tiyatro sahnesinde rol almak gibidir. Senin belirlediğin kurallar ve senaryo dahilinde hareket etmek gerekir. Seninle aynı sahnede yer almak isteyenlerin, senin kurallarına uyması gerektiğini çok iyi bilirsin. Senin karakterin, dominant ve etkileyici bir yapıya sahip. İsteklerini açıkça dile getirir, bunları başkalarına empoze etmekten çekinmezsin. Manipülatif yönün, insanları etkileme gücün ve karizman, bir anda senin isteklerine göre hareket etmeye başlamalarını sağlar. Lider ruhlu ve yönetici bir karaktere sahipsin. Hayatına kimin gireceğini, kimin çıkacağını belirleyen sen olursun. Seninle aynı sahnede yer almak isteyenlerin, senin kurallarına uyması gerektiğini çok iyi bilirsin. Kısacası, hayat senin sahnen, senin kurallarınla oynanan bir tiyatro oyunudur. Seninle aynı sahnede yer almak isteyenlerin, senin kurallarına uyması gerektiğini çok iyi bilirsin. Seninle aynı sahnede yer almak isteyenlerin, senin kurallarına uyması gerektiğini çok iyi bilirsin. Seninle aynı sahnede yer almak isteyenlerin, senin kurallarına uyması gerektiğini çok iyi bilirsin.

Sen seçilensin!

Sen seçilensin!  Hayatının her alanında belirli bir düzen içerisinde yaşamayı seven, kurallara uyan ve her duruma kolaylıkla adapte olabilen bir kişiliğe sahipsin. Bu dünya senin sahnen, sen de bu sahnenin en uyumlu oyuncususun. Her ne kadar liderliği eline almayı pek tercih etmesen de, yönetilmekten hoşlanan bir yapıya sahipsin. Ancak unutma, senin de kendine has özelliklerin var ve bu özellikler seni seçilen kılan faktörlerden. Örneğin, öz güvenin. Öz güvenin, her ortamda parlayan bir yıldız gibi. İnsanların seni seçmesinde, bu öz güvenin büyük bir rol oynuyor. Evet, sen her yerde bulunabilirsin ama asla göz ardı edilemezsin. Çünkü senin içinde barındırdığın öz güven ve uyumlu karakterin, seni her zaman öne çıkarır. İnsanlar seni seçerken, aslında bu güçlü özelliklerini seçiyorlar. Kendini pek göstermeyi sevmezsin ve gizemli karakterin seni daha da ön plana çıkarır. Sen istemesen de fark edilirsin. Asla sıradan değil aksine değerli birisin. Seni fark eden ve farklılığını gören herkes senin peşinden koşuyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
16
15
12
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tomris Hatun

En son ne zaman ilişkin oldu sorusunda hiç olmadı seçeneği görmemek beni dünyadaki tek sapmış gibi hissettirdi şimdi bunu ağlayarak günlüğüme yazacağım.

Doesn't Matter

Bu testleri hazırlayan kişilere bakarsan cevapları da buna göre yorumlayabilirsin :D Hayatları tamamen karşı cins ile ilgili döndüğü için ilişki ile ilgili t... Devamını Gör

KumdanKum

Sen seçensin! Bu hayatta sen ne istersen o olur. Sen, kendi kural ve standartlarını belirleyen, kimse için değişmeyen ve kimseye değiştirmeyi kabul etmeyen b... Devamını Gör

Emel

Bu aynı zamanda benim de ☺️

sanene

Seçilmeyen....