Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Kocacısın?

Ne Kadar Kocacısın?

Kocamın elini sıcak sudan soğuk suya sokmam diyenlerdensen, haberin olsun kocacı biri olabilirsin. Sen ne kadar kocacısın?

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan yaptıklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen kocacı değilsin!

Senin tarzın, kocacı bir kadın olmaktan çok uzak. Evet, belki biraz daha fazla feminist yanların var ve bu da seni özgür ve bağımsız bir kadın yapar. Aşık olmayı, sevmeyi bilirsin ama bu duygularını da kontrol altında tutmayı başarırsın. Senin için hayat, karşılıklı paylaşımlarla dolu bir serüvendir. Kocan için her şeyi yapabilirsin, ama aynı şekilde ondan da beklentilerin vardır. Hayatında her şeyin karşılıklı olmasını arzularsın. Sadece senin kocan için çabalaman, onun mutluluğu için uğraşman yeterli değildir. Senin de mutluluğun için birilerinin çabalamasını, senin için uğraşmasını istersin. İçinden geldiği sürece, sevdiğin adam için en lezzetli yemekleri yapar, ona en güzel kıyafetleri alırsın. Bu tür jestler seni hiç rahatsız etmez, çünkü sevdiğin insan için bir şeyler yapmayı sever ve bu seni mutlu eder. Ancak bu durumun alışkanlık haline gelmesi ve senin sürekli olarak bir şeyler yapmak zorunda hissetmen, senin için bir problem olabilir. Bu yüzden seni tam anlamıyla bir kocacı olarak nitelendirmek pek de doğru olmaz. Sen, sevdiğin adam için çaba gösteren, ama aynı zamanda kendi mutluluğunu ve özgürlüğünü de önemseyen, bağımsız bir kadınsın.

Sen kocacı birisin!

Evettt, sen kocacı birisin. Sen kocana adeta bir bebek gibi yapıyor ve bütün isteklerini karşılamaya çalışıyorsun. Senin için kocan her şeyin demek. Onu mutlu etmek ve onun huzurunu sağlamak senin için adeta bir görev. Bunu çok sevmekten yapıyor olabilirsin. Gözün aşktan kör olmuş durumda. Karnının tokluğunu, üşümemesine önem veriyorsun. Sıcacık yemeğini önüne koyar ve onun mutlu olmasını izlersin. Sen kocana aşık birisin. Bu nedenle de yaptığın hiçbir şeyi çok veya külfet olarak görmüyorsun. Sen bunları aşkla ve zevkle yapıyorsun. Sen tam bir aşk kadınısın. Kocanın her bir bakışı, her bir hareketi senin için aşk dolu bir melodi. Ona baktığın her an, kalbindeki aşkın ritmi daha da hızlanıyor. Kocanın her bir isteğini yerine getiriyorsun, çünkü onun mutluluğu senin mutluluğun demek. Kocanın gülümsemesini görmek, onun huzurlu olmasını sağlamak senin için adeta bir görev haline gelmiş. Ama bu görevi seve seve yapıyorsun, çünkü kalbin aşkla dolu. Çünkü senin için aşk, hayatın en güzel melodisi. Ve bu melodiyi her gün, her an dinlemekten asla sıkılmıyorsun. Bu yüzden, kocana olan aşkınla, onun için yaptığın her şeyi seve seve yapıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
22
19
16
11
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asude özden

Bunları yapan var mı ya? Bunun adı kocacılık değil başka bir şey

Ayşe özceylan

Katılıyorum size. Ama kıyafet konusunda ben soruyorum ona ne giyeyim diye sevmiyorum kombin yapıp kafa yormayı. Bekarken de arkadaşlarıma sorardım. Tabi bu b... Devamını Gör

foschia

Sen kocacı değilsin!

APerfectCircle

Kadın bir editör olarak kadınları koyduğun yerden senin yerine ben utandım... cevaplara bak bide bir sürü uğraşmış amk işsizi...