Görüş Bildir
Haberler
Aile Üyeleriyle Girdikleri Uygunsuz İlişkiler ile Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran Ünlüler

etiket Aile Üyeleriyle Girdikleri Uygunsuz İlişkiler ile Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran Ünlüler

Mia Zona
06.07.2020 - 17:11

Herkesin aile bağları farklıdır ancak bu kadarı 'aile' olmayı aşıyor sanki...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. John Phillips ve öz kızı Mackenzie Phillips:

1. John Phillips ve öz kızı Mackenzie Phillips:

California Dreamin' ve Monday Monday gibi popüler şarkıların sahibi olan Mamas & The Papas grubunun solisti John Phillips, listenin belki de en mide bulandırıcı ismi. John, karısı öldükten sonra öz kızı Mackenzie ile 10 yıl boyunca ilişki yaşadı. Bir gün Mackenzie hamile kalınca, babası ona kürtaj için para vermiş ve böylece de ilişkileri sonlanmış.

2. Woody Allen ve üvey kızı Soon-Yi:

2. Woody Allen ve üvey kızı Soon-Yi:

Karısı Mia Farrow'un üvey kızı Soon-Yi ile ilişki yaşayan ünlü yönetmen, ayrıca diğer üvey kızı Dylan Farrow'ın Allen'ın onu taciz ettiği gerekçesiyle suçlamalarına maruz kalmıştı. Soon-Yi, Allen'la aralarında 35 yaş olmasına rağmen onu hiçbir zaman bir baba olarak görmediğini, bu nedenle de ortada bir sorun olmadığını iddia etmişti.

3. Angelina Jolie ve erkek kardeşi James Haven:

3. Angelina Jolie ve erkek kardeşi James Haven:

Jolie ve erkek kardeşinin bu karesi, Oscar Ödül Töreni'nden! Haven, verdiği bir röportajda, kendisinin aşkı bulmasının zor olduğunu, zaten hayatında mükemmel bir kadının (Jolie'nin) bulunduğunu söyleyerek bu öpücüğü çok daha başka noktalara taşıdı. İkilinin sürekli öpüşmeye başlamaları ise kanser tedavisi gören annelerini neşelendirmek istemeleriyle olmuş.

4. Morgan Freeman ve üvey torunu E'Dena Hines:

4. Morgan Freeman ve üvey torunu E'Dena Hines:

Hollywood'un en sevilen isimlerinden biri olan Freeman'ın ilk eşinin torunu olan Hines, Freeman ve ikinci eşi tarafından büyütülmüştü. Freeman ve kendisinden 45 yaş küçük olan torunu Hines, birçok ödül törenine birlikte katılmışlardı. Freeman birlikte oldukları iddialarını reddetmeyi tercih etse de iddialara göre Freeman ve eşinin boşanmasının sebebi, Hines'a duyduğu aşktı. 2015 yılına gelindiğinde ise Hines, eski sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

5. Barbaros Şansal ve abisi:

5. Barbaros Şansal ve abisi:

Şansal, 2013'te Sibel Savaş'a verdiği röportajda, 'Ufakken Killing diye bir fotoroman okurduk. Killing her romanın sonunda soyunur ve romanda sadece arkadan görüntü olurdu. Sanırım ilk ona aşık oldum. Eş cinsel olduğumu anladığımda ise abimi ensest ilişkiye zorladım.' ifadelerini kullanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Liv Tyler ve babası Steven Tyler:

6. Liv Tyler ve babası Steven Tyler:

Liv ve Steven Tyler ikilisinin Google'da öpüşürken birçok fotoğrafları bulunuyor. Günümüzde ebeveynlerin çocuklarıyla öpüşmeleri konusu büyük tartışmalara yol açsa da, ikilinin bu listede yer almasının nedeni öpüşmeleri değil. Liv'in gerçek babasının Steven olduğunu 14 yaşında öğrendiği için bu kadar yakın olmaları insanlara tuhaf geliyor. Ayrıca bir gün ikili yine öpüşürlerken Liv bir anda bir elini babasının beline, diğer elini de yanağına koyunca tepkilerin odağı haline geldiler.

7. Lindsay Lohan ve annesi Dina Lohan:

7. Lindsay Lohan ve annesi Dina Lohan:

Bir dönemler adı sürekli olarak skandallar ile anılan Lindsay Lohan kadar annesi Dina Lohan da sürekli olarak eleştiriliyordu. Kızıyla birlikte uyuşturucu ve alkol batağına sürüklenen Dina, aynı zamanda kızıyla garip karelerde de yer alıyordu. Şimdilerde ise Lindsay gece hayatını bıraktı ve İslam'a yöneldi.

8. Donald Trump ve öz kızı Ivanka Trump:

8. Donald Trump ve öz kızı Ivanka Trump:

Öz kızını 'ateşli' olarak değerlendiren Donald, bir röportajında Ivanka'nın kızı olmaması dahilinde kesinlikle onunla çıkacağını açıklaması da insanları düşündürttü. Ayrıca Ivanka'nın 38 yaşında olmasına rağmen Donald'a hala 'Babacık' diye seslenmesi de ikilinin arasında bir fantezi olarak değerlendirildi. Yukarıdaki fotoğrafta ise Ivanka babasına kucak dansı yapıyor...

9. Hulk Hogan ve kızı Brooke Hogan:

9. Hulk Hogan ve kızı Brooke Hogan:

Hulk ve kızı Brooke tatilde keyif çatarken bir anda basına yansıyan fotoğraflar ile ağızlarının tadı bir hayli kaçtı... Baba-kızın aşırı yakın oldukları herkes tarafından biliniyordu ancak yine de Hulk, kızının vücuduna uzun uzun güneş yağı sürünce ikili oldukça tepki çekti. Özellikle de kızının poposuna güneş yağı sürmesi eleştirileri daha da artırdı. Hulk ise bu eleştirilerin anlamsız olduğunu ve kızına güneş yağı sürmenin sorun olmadığını savundu. Bu olaydan birkaç ay sonra kızının bacaklarının fotoğrafını Twitter hesabından paylaşınca tepki

10. Bobbi Kristina ve üvey abisi Nick Gordon:

10. Bobbi Kristina ve üvey abisi Nick Gordon:

Annesi Whitney Houston'ın ölümünden birkaç hafta sonra üvey abisi Nick ile ilişkileri olduğunu açıklayan Bobbi, oldukça büyük tepki çekmişti. Çünkü Whitney, Nick'i öz oğlu gibi büyütmüştü. Çift, ilişkilerini basına duyurduktan bir sene sonra da evlenme kararı aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Khloe Kardashian ve erkek kardeşi Robert Kardashian:

11. Khloe Kardashian ve erkek kardeşi Robert Kardashian:

Skandallarla dolu bir aile olan Kardashianlar, burada da karşımıza çıkıyor! Khloe, Robert'in tüm kişisel işlerini yapıyor, evinde para vermeden istediği kadar kalmasına izin veriyor ve hatta yemeğini bile o hazırlıyor. Robert de bunun karşılığı olarak Khloe'ye ultra seksi iç çamaşırları alıyor. Ayrıca reality şovları olan Keeping Up With the Kardashians'ta seks sohbetleri yaptıkları sahneler de bulunuyor.

12. Vanessa Redgrave ile kocası Tony Richardson ve babası:

12. Vanessa Redgrave ile kocası Tony Richardson ve babası:

Film yönetmeni Tony ile ünlü oyuncu Vanessa, 1962'de evlendi. Çiftin iki kızları oldu. Ancak bir süre sonra evlilikleri Vanessa'nın babası nedeniyle bozuldu. Bir gün eve geldiğinde babası ile kocasını aynı yatakta yakalayan Vanessa, babası tarafından azarlandı! Vanessa'nın arkadaşının açıklamasına göre, babası Vanessa'ya ikisinin de Tony'i sevdiklerini ve bunda bir sıkıntı olmadığını söylemiş.

13. Kim Kardashian ve annesi Kris Jenner:

13. Kim Kardashian ve annesi Kris Jenner:

Kızının menajerliğini yapan Kris, şöhret hırsıyla yanıp tutuştuğu için Kim'in eski sevgilisi Ray J ile olan seks kasetini tüm dünyaya yaydı! İddialara göre kaset olayından 5 milyon dolardan fazla para kazandı ve ünlü olarak kariyeri de başlamış oldu.

14. Lil Wayne ve manevi babası Birdman:

14. Lil Wayne ve manevi babası Birdman:

Lil Wayne'in biyolojik olmasa da manevi olarak babası gördüğü Birdman ile 2006 yılında öpüşürken görüntülendikleri fotoğrafın basına sızması herkesi şok etmişti. Olaydan sonra ekipçe kaldıkları evin üyelerinden olan Turk, bunun oldukça sıradan bir şey olduğunu, onların her zaman öpüştüklerini, hatta genel olarak evde herkesin birbirini öptüğünden bahsederek kafaları daha çok karıştırmıştı.

Bu içerikler de hoşunuza gidebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
707
517
316
46
35
35
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın