Ahmet Çakar'ın Soyunma Odası İddiasına Fenerbahçe'den Yalanlama Geldi
Yorumcu Ahmet Çakar'ın Ali Koç ve Jose Mourinho'nun derbinin devre arasında soyunma odasında tartıştığı iddialarına Fenerbahçe'den açıklama geldi.
Ahmet Çakar'ın derbiye dair Mourinho'nun basın toplantısına katılmama sebebi için önemli bir iddia ortaya atmıştı. Mourinho'nun Ali Koç ile tartıştıklarını iddia eden Çakar'ın iddiaları gün boyu epey konuşulmuştu.

Fenerbahçe ise akşam saatlerinde konuya dair kulüp resmi sitesinden açıklama yayınladı. Açıklamada Ali Koç'un devre arasını locasında geçirdiği söylendi.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Dün akşam oynanan karşılaşmanın devre arasında Başkanımız Ali Koç’un soyunma odasına indiği, gerginlik yaşandığı iddia ve söylemleri doğru değildir.
Başkanımız maçın devre arasında yönetim locasından ayrılmamış, soyunma odasıyla da hiçbir iletişimi olmamıştır.
Bu yalanı ortaya atanları ve amaçlarını gayet iyi biliyoruz.
Bu kişilerin ve maksatlı olarak ortaya attıkları hayal mahsülü iddia ve söylemlerin dikkate alınmamasını önemle rica ediyoruz.'
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın
şimdi diyebilirler mi hakem galatasarayı kayırdığı için yenildik diye? fenerbahçe oynayamıyor, mazeret bulmayı bırakın. bu mazeret bulma alışkanlığını iktida... Devamını Gör
durup dururken yine mağdur oldular