Görüş Bildir
Haberler
Ağlayarak Yardım İstedi! Sokak Köpeklerini Besleyen Kadına Dehşeti Yaşattılar

Ağlayarak Yardım İstedi! Sokak Köpeklerini Besleyen Kadına Dehşeti Yaşattılar

Deniz Gök
14.02.2021 - 14:12 Son Güncelleme: 14.02.2021 - 16:49

Afyonkarahisar’ın Erenler Mahallesi’nde yaşayan genç bir kadın sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında kapısının önünde iki kişi olduğunu, bu kişilerin kendisini ölümle tehdit ettiğini söyleyerek yardım istedi. Bu esnada dışarıdan gelen silah sesleri canlı yayına yansıdı. Valilik, iki saldırganın gözaltına alındığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, dün akşam saatlerinde Erenler Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre sokakta yaşayan köpeklerin beslenmesi nedeniyle Şerife S. adlı kadın ile Emre K. ve İhsan K. arasında tartışma çıktı.

Büyüyen tartışmanın ardından Emre K. ve İhsan K. genç kadına saldırmaya kalkıştı.

Korkan Şerife S. evine sığınarak, polisten yardım istedi. Sosyal medya üzerinden de paylaşım yapan Şerife S., iki kişi tarafından tehdit edildiğini söyleyerek yardım çağrısında bulundu.

Bu sırada olay yerine polis ve bekçiler yönlendirildi.

Şerife S. paylaşımında, 'Erenler'deyim. İki kişi beni ölümle tehdit ediyor. Ne olur yardım edin. Kapının önünde polis var, bekçi var ama onlara da mukavemet ediyorlar' dedi.

Şerife S.'nin paylaşımı sırasında ise iki el silah sesi duyuldu. Genç kadının canlı yayın sırasında yaşadığı korku görüntülere yansıdı. 🎥

Havaya ateş açanlar polismiş

Havaya ateş açanlar polismiş
Havaya ateş açanlar polismiş

Olay yerine gelen polis ve bekçiler, şüpheliler E.K. ve İ.K.'yi (34) etkisiz hale getirdi.

Şüphelilerin olayda kullandıkları 1 metrelik kalasa da el konuldu.

Şüphelilerin olay sırasında kalasla güvenlik güçlerine de mukavemet gösterdiği, bu sırada ekiplerin silahla havaya ateş açtığı öğrenildi.

Valilik: Olaya karışan 2 şahıs gözaltına alındı

Valilik: Olaya karışan 2 şahıs gözaltına alındı

Afyonkarahisar Valiliği’nden bu sabah bir açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Sosyal medyada yaptığı paylaşım ile tehdit edildiğini söyleyerek yardım isteyen bayan vatandaşımıza Emniyet Güçlerimiz Erenler Karakolunun da bölgede olması sayesinde anında ulaşmış ve olaya müdahale etmiştir. Olaya karışan 2 şahıs gözaltına alınmış ve gerekli adli işlemler hemen başlatılmıştır.'

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüpheliler E.K. ve İ.K., bugün polis eşliğinde Afyonkarahisar Adliyesi'ne sevk edildi. 

Şüphelilerin olayda kullandığı kalas da polis tarafından delil olarak getirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
31
25
6
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Devlet, gücünü ülkenin en zeki çocukları rektörlerinden memnun değil diye yaptığı protestoda göstersin anca. Devletin polisinden masum ve düzgün insanları çe... Devamını Gör

Pickle Rick

Muhtemelen adli kontrol şartıyla serbest bırakılırlar.

Giordano Bruno

ya sebebe bak mk sebebe, sokak köpeklerini beslemiş, lan gerizekalılar bununla mutlu olup insanın değerinin artması gerekiyor gözünüzde, sopayla saldırıyorsu... Devamını Gör