Görüş Bildir
Haberler
TV
Afara'nın Konuğu Yasemin Sakallıoğlu Kimdir? Yasemin Sakallıoğlu Kaç Yaşında ve Nereli?

Afara'nın Konuğu Yasemin Sakallıoğlu Kimdir? Yasemin Sakallıoğlu Kaç Yaşında ve Nereli?

Yargı dizisinin sevilen ismi Uğur Aslan, bu akşam yeni programıyla izleyicisi ile buluşacak. Her hafta cuma gecesi saat 00:15'de izleyici karşısına çıkacak programın bu haftaki konukları ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Her teline dokunan şarkılarla destansı bir müzik partisi yaşayacağınız programda, eğlence içerikleri ve konukları bekleyen sürprizler olacak. Afara'nın ilk bölüm konukları arasında Yasemin Sakallıoğlu da yer alıyor. Peki, Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Yasemin Sakallıoğlu nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü isim Uğur Aslan'ın sunumuyla yürütülen programda her hafta birbirinden başarılı sanatçılar yer alacak. Her hafta birbirinden ünlü konukların ağırlandığı programda adeta müzik şöleni yaşanacak. Afara'nın  ilk bölüm konukları arasında Yasemin Sakallıoğlu da yer alıyor. Peki, Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Yasemin Sakallıoğlu nereli ve kaç yaşında?

Afara Konuğu Yasemin Sakallıoğlu Kimdir?

Afara Konuğu Yasemin Sakallıoğlu Kimdir?

Yasemin Sakallıoğlu, 1988 yılında İstanbul'da üç kardeşin en küçüğü olarak dünyaya geldi. Çocukken Rize'ye gönderilmiş ve 6 yaşına kadar orada yaşamıştır. Sonra tekrar İstanbul'a gönderildi. Düz liseden mezun olduktan sonra bankacı olarak çalışmaya başladı. Videolarıyla tanındığında kendini eksik hissetti ve konservatuara girdi. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Fakültesi'nde tamamladı.

Sosyal ağlarda mizahi videolarıyla fenomen oldu. Yapımcıların dikkatini çeken Yasemin Sakallıoğlu, 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu. İlk uzun metrajlı filminin yönetmenliğini yapan Yasemin Sakallıoğlu, Şahan Gökbakar'ın yönetmenliğinde Zenga adını verdiği filmi çekti. 11 Mart 2021'de ise dünyaevine girdi.

Yasemin Sakallıoğlu Rol Aldığı Yapımlar

Yasemin Sakallıoğlu Rol Aldığı Yapımlar

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın