Görüş Bildir
Haberler
Cem Anıl Kenar Kimdir? Ada Masalı'nın Hakan'ı Cem Anıl Kenar Diziye Veda mı Etti?

Cem Anıl Kenar Kimdir? Ada Masalı'nın Hakan'ı Cem Anıl Kenar Diziye Veda mı Etti?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ada Masalı'nda sürpriz bir ayrılık yaşandı. Genç oyuncu Cem Anıl Kenar diziye veda etti. Başrollerini Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar ve Beril Pozam'ın paylaştığı Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ada Masalı'nda Hakan karakterine hayat veren Cem Anıl diziye veda etti. Ünlü oyuncu sürpriz ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Hikayem Sona Erdi'

Ada Masalı'nda Hakan karakterini canlandıran Cem Anıl Kenar, Instagram hesabından yaptığı veda paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

'Herkese merhaba, geçen hafta 9. bölüm itibariyle Ada Masalı'ndaki hikayem sona erdi. “Spoiler” vermemek için 10. bölümden sonra açıklama yapmayı uygun gördüm. Başta rol arkadaşlarım ve ekip arkadaşlarım olmak üzere yapımda ve yayında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ve minnetlerimi sunarım. Sığacık halkına gösterdikleri ev sahipliğinden ötürü teşekkür ederim. Hakan karakterini senaryoda yazıldığı ölçüde hayata geçirmeye çalıştım. Ben oynarken çok keyif aldım umarım sizler de seyrederken aynı keyfi almışsınızdır. En kısa zamanda yeni bir proje ile karşınızda olmayı umuyorum. Şimdilik hoşça kalın'

Cem Anıl Kenar Kimdir?

Gerçek adı Cem Anıl Kenar olan ünlü oyuncu Cem Kenar, 9 Eylül 1990 (29 yaşında) tarihinde Ankara şehrinde doğmuştur. Boyu 1.90 cm,82 Kg ağırlığında, 48-50 beden, ayakkabı numarası 44, göz rengi ela, saç rengi ise kumral ve Başak burcudur.  Dr. Binnaz Rıdvan Ege Lisesinden sonra 2012-2013 Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. 2013 ve 2014 yılları arasında ise Binghamton University Business Administrations New York’ta eğitim görmüştür. İleri düzeyde İngilizce dili bilen, Eskrim ODTÜ ve Amerikan Futbolcu, ODTÜ Boks dalında Lisanslı Sporcu olarak başarılı bir kariyere sahiptir. Yakışıklı oyuncu aldığı tüm spor eğitimlerinin ardından oyunculuk alanına yönelmiştir.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı isimli dizide Genç Kaya karakterine hayat vererek böylece ilk defa kamera karşısına geçmiştir. Şu ana kadar rol aldığı projelerde gerek becerisi gerek ise yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Cem Kenar günümüzde ise Sen Anlat Karadeniz dizisinde Murat karakterine hayat vermekte. Yakışıklı oyuncu Sen Anlat Karadeniz dizisi için Karadeniz lehçesi eğitimleri de almıştır. Dizide Nazar’a sevdalanan Murat karakterini canlandırmıştır. Sen Anlat Karadeniz’in bıçkın delikanlısı Murat Kaleli, abisi Tahir ve Nefes aşkını savunanlar arasındadır.

Cem Kenar'ın Rol Aldığı Diziler ve Filmler:

  • 2018-2019 – Sen Anlat Karadeniz (Murat Kaleli) (TV Dizisi)

  • 2018 – Sana İnanmıyorum Ama Yerçekimi Var (Kısa Film), bu film 37. İstanbul Film Festivali’nde aldığı “En İyi Kısa Film” ödülü başta olmak üzere o yıl içerisinde birçok ödül kazandı.

  • 2017 – Damat Koğuşu (Film)

  • 2016 – Kehribar (Kaan) (TV Dizisi)

  • 2015 – Hayat Şarkısı (Kaya) (TV Dizisi)

Cem Kenar'ın rol aldığı Reklamlar

  • 2019 Lipton Ice Tea

  • 2015 Avea

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın