Görüş Bildir
Haberler
TV
Acun Ilıcalı'dan Birleşme Partisi Sürprizi: Ünlü Teknik Direktör Survivor'da Jüri Olacak!

Acun Ilıcalı'dan Birleşme Partisi Sürprizi: Ünlü Teknik Direktör Survivor'da Jüri Olacak!

GNS
16.03.2022 - 21:44

TV8'in efsane yarışma programı Survivor, bu sezon All Star kadrosuyla ekranlara damgasını vuruyor. Aksiyon ve rekabetin her geçen gün daha da arttığı yarışmada ünlüler ve gönüllüler takımı birleşme partisine hiçbir oyuncusunu kaybetmeden gitmek istiyor. Ünlü sunucu Acun Ilıcalı, bu seneki birleşme partisi için sürprizlerinden bir tanesinin şarkıcı Edis'i Dominik'e getirmek olduğunu duyurmuştu. Birleşme partisine gelecek bir isim daha ifşa oldu. Peki hangi teknik direktör Survivor'a geliyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor All Star yeni oyunları ve yeni sürprizleriyle yayın hayatına devam ediyor. Geçtiğimiz senelerin en iyi yarışmacılarının bir araya geldiği Dominik'te aksiyon durulmuyor. Birleşme partisi öncesi elenmemek için ellerinden geleni yapan yarışmacılara Acun Ilıcalı'dan bir sürpriz daha geldi. Partiye Edis'in katılacağını daha öncesinde duyuran Ilıcalı'nın bir diğer konuğu ifşa oldu. İşte haberin detayları...

Acun Ilıcalı'dan Birleşme Partisine Sürpriz Konuk!

Acun Ilıcalı'dan Birleşme Partisine Sürpriz Konuk!

TV8'in favori yarışma programlarından Survivor All Star'da birleşme partisi öncesi hazırlıklar devam ediyor. Acun Ilıcalı ada şartlarında zorluk çeken yarışmacılarına en iyi imkanları ve eğlenceyi sunmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Birleşme partisine katılacak sürpriz isimlerden biri ifşa oldu.

Sergen Yalçın Dominik'te

Sergen Yalçın Dominik'te

Beşiktaş ile yollarını ayıran ünlü teknik direktör Sergen Yalçın'ın, Survivor All Star birleşme partisi için Dominik'te olduğu öğrenildi. Birleşme partisinde oynanacak oyunlarda Yalçın'ın jüri olacağı iddia edildi.

Dominik Pozu

Dominik Pozu

Survivor'ın yeni sezon doktoru Serhad Ömercikoğlu, birleşme partisi için Dominik'e gelen Sergen Yalçın ile çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden yayınladı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın