Görüş Bildir
Haberler
ABD Başkanı Joe Biden'dan Ortalığı Karıştıracak Açıklama: Biden Putin İçin Ne Dedi?

ABD Başkanı Joe Biden'dan Ortalığı Karıştıracak Açıklama: Biden Putin İçin Ne Dedi?

GNS
24.02.2022 - 22:07

Rusya - Ukrayna savaşı devam ederken yaşanan gelişmeler dünya gündeminde ilk sırada yer alıyor. Rusya'nın ilk hamleleri sonrası yaptırım uygulayan Amerika Başkanı Joe Biden'dan flaş açıklamalar geldi. Rusya işgal hareketini başlatmasıyla tüm dünya ülkelerinden tepki görmeye başladı. Biden ise bu durum karşısında yaptığı açıklamada 'G7 yıkıcı yaptırımlarda anlaştı' diyerek kafaları karıştırdı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sürecinde gösterdiği tutumla dikkatleri üstüne çekti. Tüm dünya gündeminde yer alan Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş Amerika'yı da etkiledi. Başlangıçta Rusya'ya yaptırım uygulayan Amerika yönetimi yine de sonuç alamadı. Biden son olarak yaptığı açıklamada 'G7 liderleri Rusya’ya yıkıcı yaptırım paketleri üzerine anlaştı' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

En Ağır Yaptırımları Uygulayacağız

En Ağır Yaptırımları Uygulayacağız

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal hareketi ile birlikte Avrupa ülkeleri harekete geçti. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 'Rusya'ya daha önce uygulamadığımız en ağır yaptırımları uygulayacağız. Büyük Rus bankalarının varlıklarını donduracağız' ifadelerini kullanmıştı.

Biden'dan Rusya Açıklaması!

Biden'dan Rusya Açıklaması!

ABD Başkanı Joe Biden, ulusal güvenlik konseyini Ukrayna’daki gelişmeler gündemiyle bir araya getirdi. Biden, toplantı sonrası ABD ve müttefiklerinin Rusya'ya uygulayacağı yeni yaptırımları duyurdu.

G7 Liderleri Anlaştı!

G7 Liderleri Anlaştı!

ABD Başkanı Biden, 'Bu planlanmış bir saldırıdır, bir aydır söylüyoruz' derken, 'Putin, diplomasiyi reddetti' diye konuştu. Biden konuşmasında, 'Putin saldırgandır, şimdi hem kendisi hem de ülkesi bu sonuca katlanacaktır' ifadelerine yer verdi. 

Biden, 'G7 liderleri Rusya’ya sert ve yıkıcı yaptırım paketleri üzerine anlaştı' ifadelerini kullandı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın