Görüş Bildir
Haberler
A Milli Takım İsveç & Avusturya Maçları Aday Kadrosu Açıklandı

A Milli Takım İsveç & Avusturya Maçları Aday Kadrosu Açıklandı

A Milli Takım'ın İsveç ve Avusturya ile oynayacağı maçların kadrosu açıklandı. Aday kadroda son zamanlarda milli takıma dönmesi söz konusu olan Volkan Demirel yer almıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, milli takımın 24 Mart Perşembe günü Antalya'da İsveç ve 29 Mart Salı günü deplasmanda Avusturya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu.

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, yine kadroya davet edilmezken, Burak Yılmaz, Onur Kıvrak ve Serdar Aziz, sakatlıklarına rağmen aday kadroya çağrıldı. Bu üç oyuncunun milli takımla çalışmak istediği için kadroda yer aldığı bildirildi.

Bursasporlu kaleci Harun Tekin, Mersin İdmanyurdu file bekçisi Muammer Zülfikar Yıldırım ve Altınordu'nun 19 yaşındaki savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü de aday kadroda yer aldı.

İşte millilerimizin İsveç ve Avusturya maçları için aday kadrosu

İşte millilerimizin İsveç ve Avusturya maçları için aday kadrosu

A Milli Takım, 21 Mart Pazartesi günü İstanbul'da toplanacak ve ilk çalışmasını aynı gün Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda gerçekleştirecek. İsveç ile 24 Mart Perşembe günü saat 20.45'te Antalya Stadı'nda karşılaşacak milli takım, 29 Mart Salı günü de saat 20.30'da Ernst Happel Stadı'nda Avusturya'ya konuk olacak.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
23
5
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ismail kıyak

frei oynasa keşke

Ahmetcan Oral

Ozan tufan hariç güzel kadr bence. As kalece Harun Tekin' i denemek lazım.

Mehmet YILMAZ

Ayı yogi alınmamış :D Yasini aday kadroda gormek guzel guzel seyler yapacagina inaniyorum