Görüş Bildir
Haberler
29 Ağustos Salı Hava Durumu: İstanbul, Ankara ve İzmir'de Hava Nasıl Olacak?

29 Ağustos Salı Hava Durumu: İstanbul, Ankara ve İzmir'de Hava Nasıl Olacak?

Bahadır
28.08.2023 - 18:20

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son 5 günlük hava durumu raporu, mevsim normallerine uygun sıcaklık değerlerini işaret ediyor. Ancak, İstanbul başta olmak üzere birçok il için de sağanak yağış beklentisi de gündeme geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yağmur yağacak mı?

Yağmur yağacak mı?

İstanbul, salı günü başlayarak gök gürültüsü eşliğinde yoğun sağanak yağışın hüküm süreceği bir haftaya hazırlanıyor. Ankara ise bu hafta yağışların uzağında kalacak; başkentte şehir merkezinde herhangi bir yağış öngörülmüyor. Mevsim normallerine uygun bir sıcaklık seyri izleyen İzmir'de ise yağışlı bir hava durumu sadece çarşamba günü bekleniyor. Bu hafta hava durumu tahminlerine göre, İstanbul'un yağışlı, Ankara'nın kuru ve İzmir'in normale yakın sıcaklıkla karşılaşacağı bir hafta bizleri bekliyor.

Yarın hava nasıl olacak?

Yarın hava nasıl olacak?

Son meteorolojik değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey, iç ve batı bölgeleri parçalı ve yer yer yoğun bulutlu olacak. Doğu Karadeniz kıyıları, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Bolu ve Ordu'nun çevre bölgeleri ile Bursa'nın güney ve doğu kesimleri, Karabük ve Kastamonu'nun güneyi, Samsun'un doğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışı bekliyor. Diğer tüm bölgelerin ise az bulutlu ve açık olması öngörülüyor.

29 Ağustos Salı hava durumu

29 Ağustos Salı hava durumu

Bilecik'ten Artvin'e kadar uzanan geniş bir coğrafyada gök gürültülü sağanak yağışların etkisini göstereceği öngörülüyor. Bu bölgeler arasında Kütahya, Bolu, Karabük, Kastamonu, Samsun, Giresun, Ordu, Trabzon ve Rize de yer alıyor. Diğer taraftan, ülkenin geri kalan bölgeleri ise az bulutlu ve açık bir hava durumu beklentisi içerisinde.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın