Görüş Bildir
Haberler
27 Aralık Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

27 Aralık Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
27.12.2022 - 01:22

2022 yılının son günlerinde birçok vatandaş yılbaşına kadar kar yağıp yağmayacağını merak ediyor. Hava sıcaklıklarında hissedilir bir düşüş yaşanırken geçtiğimiz haftalarda bazı bölgelerde yılın ilk karı yüzünü göstermişti.  Peki bugün hava nasıl olacak? Yağmur, kar yağacak mı? İşte 27 Aralık Salı İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (27 Aralık) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (27 Aralık) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı, Hatay, Sivas, Amasya, Tokat, Bartın, Sinop, Gümüşhane, Erzurum ve Muş çevreleri ile Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın doğu, Kastamonu'nun kıyı kesiminin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri, Tokat, Sivas, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum ve Muş çevrelerinde hafif karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Bu akşam saatlerinde Gaziantep ve Kilis çevrelerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgeler ile güneydoğu kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, bu akşam ve gece saatlerinde Akdeniz’in iç kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli ve fırtına (40-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

27 Aralık Salı Ankara Hava Durumu

27 Aralık Salı Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 6 derece, en düşük ise 1 derece olması bekleniyor. Havanın ise öğlene kadar sisli ve puslu, öğlenden sonra parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

27 Aralık Salı İstanbul Hava Durumu

27 Aralık Salı İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün havanın gün boyu parçalı bulutlu olması bekleniyor. Hava sıcaklığının ise en yüksek 13 derece, en düşük 7 derece olacağı tahmin ediliyor.

27 Aralık Salı İzmir Hava Durumu

27 Aralık Salı İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 18 derece, en düşük ise 9 derece olacağı tahmin ediliyor. Havanın ise gün boyu az bulutlu olması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın