Görüş Bildir
Haberler
22 Ekim Cumartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hafta Sonu Yağacak mı?

22 Ekim Cumartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hafta Sonu Yağacak mı?

Müge Kakşi
22.10.2022 - 00:52

Ekim ayının sonuna doğru yaklaşırken hava sıcaklıklarında hissedilir bir düşüş yaşandı. Kışlıklarını çıkarmaya başlayan vatandaşlar hafta sonu planları için hava durumunu takip ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Cumartesi yağmur yağacak mı? İşte 22 Ekim Cumartesi İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (22 Ekim) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (22 Ekim) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Mersin, Hatay, Sinop, Bartın, Kayseri ve Şanlıurfa çevreleri ile Kastamonu'nun ve Adana’nın kıyı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin ve Doğu Anadolu’nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, Muş, Ağrı, Iğdır, Batman, Siirt ve Mardin çevreleri ile Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

22 Ekim Cumartesi Ankara Hava Durumu

22 Ekim Cumartesi Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek sıcaklığın 15 derece, en düşük sıcaklığın ise 3 derece olması bekleniyor. Ayrıca havanın ise öğlene kadar puslu geçeceği, öğlenden sonra ise az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

22 Ekim Cumartesi İstanbul Hava Durumu

22 Ekim Cumartesi İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek sıcaklığın 17 derece, en düşük sıcaklığın ise 10 derece olması bekleniyor. Ayrıca havanın ise gün boyu az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

22 Ekim Cumartesi İzmir Hava Durumu

22 Ekim Cumartesi İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek sıcaklığın 24 derece, en düşük sıcaklığın ise 12 derece olması bekleniyor. Havanın ise öğlenden akşam üzerine kadar az bulutlu, geriye kalan zamanlarda ise açık geçeceği tahmin ediliyor.

MGM Hafta Sonu Tahmini

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın