Görüş Bildir
Haberler
21 Odalı Haremi Olan Mike Tyson Gibi Lüks Düşkünlüğüyle Servetini Kaybeden Ünlüler "Yok Artık!" Dedirtiyor

21 Odalı Haremi Olan Mike Tyson Gibi Lüks Düşkünlüğüyle Servetini Kaybeden Ünlüler "Yok Artık!" Dedirtiyor

31.07.2022 - 07:24

Milyonlarca dolar servetleriyle dudak uçuklatan ve döneminin en zengin ünlülerinin bir kısmı, servetlerini ellerinde tutma konusunda pek başarılı olamamış. Büyüklerin 'Önemli olan para kazanmak değil o parayı elde tutmak.' sözünü hatırlatan ünlülerin ne kadar servet kaybettiğini merak ediyor musunuz? Milyonlarca dolarlık servetini kaybeden ünlü isimleri sizler için araştırdık. Gelin, bu isimlerin kim olduğuna birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mike Tyson

1. Mike Tyson

Dünyanın en genç ağırsıklet boks şampiyonu olan Mike Tyson'ın, 400 milyon dolara yakın para kazandığı söyleniyordu. Oldukça lüks araç filoları, 21 yatak odalı haremi, bahçesinde dolaşan Sibirya kaplanları, geniş arkadaş çevresi ve daha fazlası kariyerinin zirvesindeki Mike Tyson ile anılıyordu. Peki, ne oldu da Mike Tyson servetinin çoğunu kaybetti? 685 milyon dolarlık servete ulaşan Mike Tyson, eşlerine yüklü harcamalar yapıp boşandıktan sonra onlara yüklü miktarda nafaka ödüyordu. 1991 yılında ise ABD Güzellik Kraliçesi Desiree Washington'a tecavüz suçlamasıyla hapse giren Mike Tyson, o günden itibaren kariyerini yavaş yavaş kaybetmeye başladı. 1995'te hapishaneden çıktıktan sonra, bankada onu bekleyen 300 milyon doları vardı. Mike Tyson bu parayı; pahalı kıyafetler, takılar, lüks araçlar ve kaplanlara harcayarak har vurup harman savurdu. Lüks düşkünlüğü sebebiyle servetini kaybeden Mike Tyson, 2005 yılında boks kariyerine noktayı koydu.

2. Lindsay Lohen

2. Lindsay Lohen

Küçük yaşta Hollywood'un en sevilen oyuncularından olan Lindsay Lohen, oldukça zengindi. Kazandığı paraların büyük çoğunluğunu babasına veren Lindsay Lohen, geriye kalan parasını uyuşturucuya harcıyordu. Günden güne banka hesabı boşalan ünlü oyuncu, artık dayanamayıp Hollywood'daki diğer oyuncu arkadaşlarından borç istedi. Bu olay basına yansıdığında meslektaşlarının tepkisini toplayan Lohen, uzun zamandır hiçbir filmde rol almıyor ve geçmişinin unutulmasını istiyor.

3. Nicolas Cage

3. Nicolas Cage

Dünyaca ünlü aktörlerden Nicolas Cage, âdeta bir şarap gibi yıllandıkça daha da karizmatik olan biri. En İyi Erkek Oyuncu dalında hem Oscar hem Altın Küre Ödülleri'ni Leaving Las Vegas filmi ile kazanan Cage, servetini de ay zamanda artırmıştı. Tıpkı Mike Tyson gibi onun da serveti; lüks düşkünlüğü ve har vurup harman savurması sebebiyle eriyip gitti. Kazancının büyük bölümünü lüks otomobillere ve evlere yatıran aktör, 2007'de vergi faturalarını ödemediği için 6 milyon dolarlık ceza aldı. Bu borcu ödemek için değerli eşyalarını ve evlerinin bir kısmını kaybeden Nicolas Cage, bu borcun sorumlusu olarak menajerini gösterse de insanları pek inandıramadı.

4. Serdar Ortaç

4. Serdar Ortaç

Servetini kaybeden ünlüler dediğimizde Serdar Ortaç'tan bahsetmemek olmaz. Türkçe pop müziğinin unutulmaz eserlerini sunan ve hâlâ dinlenen Serdar Ortaç, bir zamanların da en zengin ünlülerinden biriydi. Kumar bağımlılığı sebebiyle servetini kaybeden ve geçtiğimiz yıllarda kendisine bela okuyarak 11 milyona yakın kumar borcu olduğunu söyleyen Serdar Ortaç, bu durumdan oldukça şikâyetçi. MS hastalığına rağmen borcunu ödeyebilmek için hâlâ konser vermeye devam eden Serdar Ortaç'ın yüzü ne aşkta ne sağlıkta güldü.

5. 50 Cent

5. 50 Cent

Şimdilerde 47 yaşında olan ünlü rapçi 50 Cent, skandallarla dolu bir kariyer yaşadı. Meslektaşı Eminem tarafından keşfedilen ve Grammy, Bilboard gibi ödülleri kazanan Curtis James'in dünya çapında 30 milyondan fazla albümü satıldı. 155 milyon dolara yakın serveti bulunan rapçinin Lastonia Leviston ile seks kasedi yayınlandı. Bunun üzerine Lastonia ile mahkemelik olan ünlü rapçi, Leviston'a 5 milyon dolar tazminat ödedi. Bu olaydan üç gün sonra iflas başvurusunda bulunan 50 Cent'in bu talebi, hâlâ oldukça kafa karıştırıcı bir mesele.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pamela Anderson

6. Pamela Anderson

90'lı yılların efsane ismi Pamela Anderson, dergilere kapak olan ve dizileri meşhur olan servet sahibi bir isimdi. Takvimler 2013'ü gösterdiğinde bu durum tersine döndü. Yüklü harcamalar yapan ve lükse düşkün olan Pamela Anderson'ın serveti günden güne eridi. Nicholas Cage gibi vergilerini ödemeyen ve bundan ötürü ekstra borçlanan Anderson, vergi borçları sebebiyle Malibu'daki evini sattı. Eski eşi Tommy Lee ile seks filmleri de çeken Pamela Anderson şimdilerde 55 yaşında. Yaptıklarından dolayı halkın gözünde eski cazibesini yitiren Pamela Anderson'ın serveti ise günümüzde yaklaşık 5 milyon dolar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın