Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Geçti Habersiz O Güzelim Yıllar: Bir Dönemin Efsanesi Breaking Bad Oyuncularının Dünden Bugüne Değişimi

Nasıl Geçti Habersiz O Güzelim Yıllar: Bir Dönemin Efsanesi Breaking Bad Oyuncularının Dünden Bugüne Değişimi

24.07.2022 - 09:18

Hayatın herkesi farklı sınadığını, yakalandığı hastalık sebebiyle iki yıllık ömrü kaldığını öğrenen Walter White'ın kimya öğretmenliğinden uyuşturucu üreticisine dönüşümünü anlatarak başarılı bir şekilde işledi Breaking Bad. Dizinin izleyiciler üzerindeki etkisi devam etse de ilk bölümün yayınlanmasının üzerinden 14 yıl geçti bile. Gelin, sevilen dizinin başarılı oyuncuları ile bir zaman yolculuğuna çıkalım. Bakalım kimler değişirken kimler aynı kalmış!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bryan Cranston-Walter White

1. Bryan Cranston-Walter White

'Öleceğiniz günü bilseydiniz hayatınızı farklı yaşar mıydınız?' sorusunu 'Evet!' olarak cevaplayan Walter White'a hak veren de oldu vermeyen de. Dizi yayınlanırken bir ikon hâline gelen Walter White rolü; karaktere can veren Bryan Cranston'a 1 Altın Küre 4 de Emmy Ödülü kazandırdı. Başarılı aktörün Breaking Bad'den sonra aldığı 2 Tony Ödülü de var. Oyuncuyu şimdilerde 'Your Honor' isimli televizyon dizisinde izleyebiliyoruz. Cranston gittikçe tonton bir dedeye benziyor gibi, ne dersiniz?

2. Aaron Paul- Jesse Pinkman

2. Aaron Paul- Jesse Pinkman

Aoron Paul, Breaking Bad'de hayat verdiği Jesse Pinkman karakteri ile yardımcı oyuncu kategorisinde 3 Emmy Ödülü'nü kucaklayarak evine götürmüştü. Sevilen oyuncuyu Breaking Bad'den sonra çekilen ve dizideki birçok karakterin de rol aldığı 'Better Call Saul' yapımında izleyerek özlem giderebilirsiniz. Peki, şu anda 42 yaşında olan başarılı aktörün HBO'nun ses getiren dizisi Westworld'de de oynadığını biliyor muydunuz?

3. Anna Gunn-Skyler White

3. Anna Gunn-Skyler White

Anna Gunn, Walter White'ın eşi Skyler White rolünü canlandırdığı Breaking Bad'deki performansıyla 2 Emmy Ödülü kazandı. Kariyerine başarıyla devam eden ünlü oyuncu, en son 2021 yapımı 'Physical' isimli televizyon dizisinde rol aldı.

4. RJ Mitte-Walter White Jr.

4. RJ Mitte-Walter White Jr.

RJ Mitte, Walter ve Skyler White'ın 17 yaşındaki serebral palsi hastalığına yakalanmış oğullarını canlandırmıştı. İşin belki de çoğu insan tarafından bilinmeyen kısmı ise RJ Mitte'in gerçek hayatında da serebral palsi hastası olması. Kendisi kâr amacı gütmeyen bir organizasyon olan United Cerebral Palsy'nin elçiliğini yapıyor ve verdiği röportajlarda kendi tecrübelerini aktarıyor. RJ Mitte evrime kafa atmış gibi görünmüyor mu?

5. Dean Norris-Hank Schrader

5. Dean Norris-Hank Schrader

Walter White'ın kayınbiraderi ve uyuşturucu çetesi avcısı rolünde izledik Dean Norris'i. Başarılı aktör, 2017-2022 yıllarında Claws ve 2021-2022 arasında United States of Al dizilerinde kamera karşısına geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Betsy Brandt- Marie Schrader

6. Betsy Brandt- Marie Schrader

Skyler White'ın kız kardeşi rolünde izlediğimiz Betsy Brandt'in dizi boyunca kullandığı tüm kıyafet ve aksesuarları mor ve tonlarındaydı. Karakteri özelleştirmek ve akılda kalıcı kılmak için yapılan bu hoş dokunuşun oyuncunun sonraki işlerine bir etkisi oldu mu bilemiyoruz. Güzel oyuncuyu en son 'The Housewifes of the North Pole', 'The Vallet' ve 'Love, Victor' yapımlarında izledik.

7. Bob Odenkirk-Saul Goodman

7. Bob Odenkirk-Saul Goodman

Breaking Bad dizisinde gösterişli takım elbiseleriyle yeraltı dünyasının suçları arasında bir köprü olan avukat Saul Goodman'ı Bob Odenkirk canlandırmıştı. Odenkirk, Breaking Bad'deki rolüyle diziden sonra çekilen 'Better Call Saul' isimli spin-off yapımında başrol olarak yer aldı. Bu yeni dizisindeki performansıyla arka arkaya 3 kez Altın Küre'ye aday gösterildi.

8. Steven Michael Quezada-Steven Gomez

8. Steven Michael Quezada-Steven Gomez

Steven Michael Quezada'yı Breaking Bad dizisinde Hank Schrader'ın ortağı olarak izledik. Başarılı oyuncu ikon hâline gelen diziden sonra 'Light from the Darkroom', 'Hermanos', 'The Night Before' ve 'Wish Man' yapımlarında rol aldı. Oyuncuya yaş aldıkça bir karizma gelmiş sanki, ne dersiniz?

9. Giancarlo Esposito-Gustavo Fring

9. Giancarlo Esposito-Gustavo Fring

'Tavuk Adam' olarak bilinen ve başarılı bir tavuk restoranı zinciri sahibi olan Gustavo Fring'in iş hayatı tabii ki bu kadar masum değildi. Göz önündeki işini uyuşturucu ticareti için paravan olarak kullanan Gustavo Fring'e hayat veren başarılı oyuncu, bu rolü ile daha sonra çekilen 'Better Call Saul' dizinde de rol aldı.

10. Jonathan Banks-Mike Ehrmantraut

10. Jonathan Banks-Mike Ehrmantraut

Jonathan Banks; Breaking Bad'de CV'sine mayfa üyesi, özel dedektif ve kiralık katil olmak gibi birçok yeteneği yazdırmış Mike Ehrmantraut'a hayat vermişti. Diziden sonra çekilen 'Better Call Saul' isimli yapımda orijinal dizinin diğer yeraltı dünyası karakterleri gibi Jonathan Banks de yeniden seyirci karşısına çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
8
6
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın