Görüş Bildir
Haberler
2023 Yılında Burcunuzu Neler Bekliyor? Astrolog Dinçer Güner Açıkladı

2023 Yılında Burcunuzu Neler Bekliyor? Astrolog Dinçer Güner Açıkladı

Entel Feridun
28.11.2022 - 12:16

Yeni yıla sayılı günler kala herkesin merak ettiği bir soruyu cevaplandıralım, dedik: 2023 yılında burçları neler bekliyor?Hepimiz her sene olduğu gibi bu sene de umutlu, şanslı ve sağlıklı günler yaşamak istiyoruz. Merak etmeyin, astrolojik anlamda yeni yılda bol bol güzel etkiler var. Astrolog Dinçer Güner geçtiğimiz gün 2023 yılı burç yorumlarını tamamladığını açıkladı ve yeni yılda burçların ne yaşayacağı hakkında tüyolar verdi. Gelin, bu yıl hangi burç neler yaşayacak birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç ve Terazi burçları ilk müjdeli haber size!

Koç ve Terazi burçları ilk müjdeli haber size!

2023 yılında tutulmalar Koç ve Terazi burcu aksında yaşanacak. Bu nedenle yükselen ya da güneş burcunuz Koç veya Terazi ise yeni yılda kadersel değişimler sizleri bekliyor olabilir. Özellikle aşk ve ilişkiler konusunda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Hatta astrologlar bu sene Mart yı itibariyle tüm bekar Koç ve Terazi burçlarının evleneceğinin altını çiziyor.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

2023 yılı Boğa ve yükselen Boğa burçları için yeni yıl oldukça şanslı etkiler getiriyor. Para ve aşk konularında oldukça şanslı olacağınız bu yıl uzun zamandır istediğiniz şeyleri yapmak veya almak için fırsatlarını olacaktır. 2023 yılında Mayıs ayı itibariyle şanslı zamanlarınız başlayacak ve diğer yılın ortalarına kadar devam edecek!

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler burçları için bu sene aşk senesi! Uzun zamandır yalnız olanlar veya ilişkisinde zorunlar yaşayanlar için şanslı bir dönem olacak. her türlü aşk ilişkisi mutluluk ve huzur getirecek.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeç burçları 2023 yılı kariyerde üstün başarı kazanmak ve statünün değişmesi ile ilgili şanslı ihtimaller var. Bu sene iş hayatından en çok kazanacak burç siz olacaksınız. Özellikle Mart ve Ekim ayları arası kariyerinizde zirveyi yaşayacaksınız.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslan burçları ellerini attıkları her işte başarılı olabilecekleri bir sene olacak. Bu sene kariyerde başarı getirecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başak burçları parasal anlamda bol kazanç elde edebilecekler. Özellikle Mart ayı itibariyle maddi konularda çok şanslı olacaklar.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrep burçları parasal anlamda ve iş hayatında önemli değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eski kazancınızdan daha yüksek rakamlar kazanabilir ve önemli yatırımlar elde edebilirsiniz. Aşkta tutkulu bir sene olacak.

Yay Burcu

Yay Burcu

Yay ve yükselen burcu Yay olanlar sağlık, aile ve para konusunda çok şanslı bir sene olacak. Kadersel değişimleri en çok yaşayacak burçlardan bir tanesi sizsiniz.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlak burçları bu sene verdiğiniz emeklerin meyvesini toplayacağınız bir dönem olacak. Tüm çalışmalarınızın karşılığını alacağınız adaletli ve bereketli bir yıl olacak. Aşka da doyacaksınız. Mayıs ayı itibariyle yatırımlarınız büyüyebilir, servet sahibi olabilirsiniz.

Kova Burçları zor günler geride kaldı!

Kova Burçları zor günler geride kaldı!

Kova burçları ve yükselen Kova'lar müjde! 2023 senesinde iki buçuk senedir sizin burcunuzda ilerleyen Satürn transiti son buluyor. Son yıllarda başınıza gelmeyen kalmamış gibi hissediyor olabilirsiniz. Ne aşktan yana şansınız ne de paradan yana bereketiniz var. Özel ve iş hayatınızda yaşadığınız zorluklar Mart ayı itibariyle sona eriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Balık Burcu

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balık burçları para ve aşk konularında kadersel etkiler yaşayacaklardan birisi de siz olacaksınız.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
187
104
66
33
30
23
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buse Yalçın

BUNU ZATEN BIZ DE BILIYORUZ BALIK BURCU OLARAK! YAZDIGIN TEK CUMLE BI SEY BI DE BUNUN ICIN UMARIM MAAS ALMIYORSUNDUR!!!

ece talyanoğlu

4 -5 ayım mı kalmış yani mart ayında tüm teraziler evleniyormuş🤣

okuyombenya

Ben ikna oldum şahsen :)

Beatrize Vaksman

Evlenmeyi gec... gec... paradan haber ver.