Görüş Bildir
Haberler
2022 AÖL Sınavları Ne Zaman? AÖL Sınavları Nasıl Yapılacak?

2022 AÖL Sınavları Ne Zaman? AÖL Sınavları Nasıl Yapılacak?

Ömer ÖNDER
12.02.2022 - 13:24

AÖL sınavlarına girecek öğrenciler sınavların ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Sınavların nasıl yapılacağı ise öğrenciler için merak konusu. AÖL sınavına girecek öğrenciler sınavın yüz yüze mi yoksa online mı yapılacağı konusunda araştırma yapıyor. 2022 AÖL sınavları ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı’ndan beklenen açıklama geldi. Peki 2022 AÖL sınavları ne zaman yapılacak? AÖL sınavları nasıl yapılacak? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

AÖL sınavları ile ilgili yapılan açıklamaların ardından Açık Öğretim Lisesi öğrencileri sınavın online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağını merak ediyor. Sınavlar yaklaşırken çok sayıda öğrenci konuya ilgili araştırma yapmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 2022 AÖL 2. dönem sınav tarihleri belli oldu. Peki AÖL sınavları ne zaman yapılacak? Sınavlar nasıl yapılacak?

2022 AÖL Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

2022 AÖL Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada yer alan bilgiye göre; Açık Öğretim Ortaokulu-Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğreti Lisesi- II. Dönem Sınavı 2022 Mart ayında e-Sınav olarak uygulanacak.

Ayrıca Açık Öğretim Ortaokulu-Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi- III. Dönem Sınavı 2022 Temmuz ayında e-Sınav şeklinde yapılacak.

Yine 2022-2023 Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi- I. Dönem Sınavı ise Aralık 2022 tarihinde e Sınav olarak gerçekleşecek.

2022 AÖL Sınavları Nasıl Yapılacak?

2022 AÖL Sınavları Nasıl Yapılacak?

İkinci dönem Açık Lise Sınavları, e-sınav şeklinde online olarak gerçekleştirilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın