Görüş Bildir
Haberler
2020 Yılından Sağ Çıkabilenler Toplansın 2021'e Hazırlanıyoruz!

2020 Yılından Sağ Çıkabilenler Toplansın 2021'e Hazırlanıyoruz!

2020 yılı tüm dünyayı yıktı geçti desek yeridir. Felaketler öyle ardı ardına geldi ki, SpaceX'in uzay aracı ile uzaya kaçan insanları bile gördü bu gözler.  

Ama biz dünyalılar olarak burada kalarak güzel çirkin demeden her şeyi göğüslemeye devam edeceğiz. Peki, 2020'nin izleriyle şekillenecek 2021'de dünya nasıl bir yer olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.Yeni Dans Pistleri: Evlerin Salonları

1.Yeni Dans Pistleri: Evlerin Salonları

Bir süreliğine veda edilen barlara ve kulüplere geri döneriz dönmesine ama evde dans etmenin özgürlüğünü hepimiz bir kere tattık. Çılgın figür denemeleri sırasında evlerinin salonlarında nice cevherler doğmuştur kim bilir?

2. Açık Hava Sinemaları Geri Geldi, Gitmesin

2. Açık Hava Sinemaları Geri Geldi, Gitmesin

Dünya zaten vazgeçmemişti bu nostaljik etkinlikten ama şimdi daha popüler. Türkiye'de de bu etkinliğe akınlar İzmir'de başladı Antalya ve İstanbul'da da devam etti. Sinemaseverler için altın değerindeki bu açık hava sineması artışı 2021 yılında da gözde olmaya aday.

3. Aşçı Nüfusunda Görülen Çılgın Artış

3. Aşçı Nüfusunda Görülen Çılgın Artış

Herkesi mutlu etmek isteyenler için harika bir aktivite, yemek yapmak. Instagram sayfalarının yeni parlayan yıldızları da şefler olunca herkes kendi çapında biraz aşçı. E damak tadı da kaliteye alışınca bu aşçılık hobilerinden vazgeçmek kolay olmayacak. Herkes kendi masterchef mücadelesine girmeye hazır olsun!

4. Zoom Partileri

4. Zoom Partileri

Daha düne kadar o ne ki dediğimiz Zoom'la şimdi tanışmayan kalmadı. İş vesilesiyle telefonlara indirilmiş olsa da doğum günleri, pijama partileri ve içki gecelerinin yeni mekanı artık Zoom. Altına pijamaları çekip en eğlenceli geceleri evde geçirmek isteyenler, Zoom partileri geleneğini 2021'de çılgın aktivitelerle süslemeyi sürdürecektir.

5. Yeni Dizi Yiyiciler

5. Yeni Dizi Yiyiciler

Kaliteli yapımların anında tüketildiği, dijital ortamların dizi ve film konusunda rekabette sınır tanımadığı bir dünyaya hoşgeldiniz. Evde olduğu her an insanlık kaliteli dizileri tüketti. Özellikle, kötü dünya gidişatı sağ olsun, post apokaliptik yapımları herkesin yiyip yuttuğunu bildiğimize göre 2021'de gelecek kaliteli yapımların havada kapılacağını ön görmek çok da zor değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çamaşır Suyu Bağımlılığında Yaşanan Ciddi Artış

6. Çamaşır Suyu Bağımlılığında Yaşanan Ciddi Artış

Kim derdi ki 2020 yılında salgın bir hastalık bütün dünyayı kırıp geçirecek? O sebeple temizlik konusunda daha detaycı bir yaklaşıma ister istemez hepimiz geçiyoruz. En güvenilir temizliğin yolu da malum çamaşır suyu olduğundan tüm mikroplar ölmeye hazır olsun, biz dip bucak girip temizlik kokusuyla azıcık kafa bulacağız.

7. Evden Çalıştık Yine Çalışırızcılar

7. Evden Çalıştık Yine Çalışırızcılar

Evden çalışmanın avantajları ve dezavantajları şeklindeki yazılarındaki muazzam artış, çeşitli blog sayfalarında çökmeye yol açmış diye duyduk. Ama her ne kadar dezavantajları sıralansa da ev haliyle çalışmanın %100 kötü olduğunu iddia edemeyiz. Tabii, bir de bu şekilde çalışmanın mümkün olduğunu görmek yoğun çalışanların aklına karpuz kabuğunu düşürdü bile. Bugün biraz halsizliğim gibiyim, bugün evden çalışsam, cümlelerini şimdiden duyar gibiyiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın