Görüş Bildir
Haberler
2015 Yılında Çıkması Merakla Beklenen 10 FPS Oyunu

2015 Yılında Çıkması Merakla Beklenen 10 FPS Oyunu

GGWPClub
17.02.2015 - 14:21 Son Güncelleme: 17.02.2015 - 17:20

Yeni bir yıl yeni oyunlar demek. 2014 trafiği gayet yoğun geçmişti ve 2015’e de şöyle bir baktığımızda cüzdanı zayıflatacak bir çok yapım görüyoruz. Bunların içinden bu yıl çıkacak ya da çıkması beklenen en iddiali FPS oyunlarını şöyle bir sıralayalım dedik. Şimdiden pazar alışverişinizi ona göre ayarlarsınız. Sıralama karışık şekilde yapılmıştır.

Kaynak: http://ggwpclub.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

VERDUN

VERDUN

Yapımcı: M2H, Blackmill Games

Dağıtıcı: M2H, Blackmill Games

Çıkış Tarihi: Şubat 2015 (çıktı)

Verdun Birinci Dünya Savaşını konu alan taktiksel bir FPS. Oyunun seviye atlama sistemi mevcut ve ağırlıklı olarak müfreze kurarak savaşmaya dayalı. Grafikler çok muhteşem olmasa da taktiksel yapısı takdir edilesi. Steam fiyatı: 35 lira.

BATTLEBORN

BATTLEBORN

Yapımcı: Gearbox

Dağıtıcı: Gearbox

Çıkış Tarihi: 2015’te açıklanacak

Gearbox’un ilgi çekici yapımlarından biri Battleborn. Kahramanların birbiri ile kapıştığı oyun ilk olarak akla Blizzard’ın Overwatch’unu getiriyor. Grafik ve oynanabilirlik manasında umut vaat eden yapımlardan biri.

OVERWATCH

OVERWATCH

Yapımcı: Blizzard

Dağıtıcı: Blizzard

Çıkış Tarihi: 2015

Blizzard’ın büyük sürprizi ve muhtemelen en ağır toplarından biri olmaya aday Overwatch’un çıkış tarihi şimdilik 2015 gibi görünüyor. Ama Blizzard’ı hepimiz tanıyoruz G.R.R Martin yeni Game of Thrones kitabını nasıl hazır olduğunda çıkartıyorsa, Overwatch için de sonu belli olmayacak şekilde bekleyebiliriz.

EVOLVE

EVOLVE

Yapımcı: Turtle Rock Studios

Dağıtıcı: 2K Games

Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015

Bu yazıyı girdiğimiz gün çıkacak olan Evolve’ye, Left 4 Dead’in uzaylı sosu katılmış modern hali diyebiliriz. Steam’deki çılgın fiyatı yüzünden Türkiye’de pek satış yapamayacağını zannettiğim oyun gavur diyarlarında delicesine oynanacak, orası kesin. 169 Lira olan Steam fiyatı gözünüzü korkutmuyorsa silahınızı kapıp ava çıkmaya hazırlanın.

KILLING FLOOR 2

KILLING FLOOR 2

Yapımcı: Tripwire Interactive

Dağıtıcı: Tripwire Interactive

Çıkış Tarihi: 2015’te açıklanacak

Silahla ateş etme senfonisi Killing Floor’un yenisi daha kanlı, hatta baya baya daha kanlı, mahalle kasabınızı kıskandıracak kadar kanlı şekilde, yeni grafiklerle geri geliyor. Oyunun yapımcı videolarını izledikten sonra aklımda kalan tek şey “vahşet” kelimesi oldu. Çünkü adamların her iki lafından biri, ikinci oyunun ne kadar vahşi olduğu hakkındaydı. Oynayacak mıyım? Haha! Sorulacak soru mu?!

İçeriğin Devamı Aşağıda

RAINBOW SIX SIEGE

RAINBOW SIX SIEGE

Yapımcı: Ubisoft Montreal

Dağıtıcı: Ubisoft

Çıkış Tarihi: 2015’te açıklanacak

Bu sene benim şahsen beklediğim oyunların başında Rainbox Six Siege geliyor. Taktiksel FPS konusunda çığır açacağını düşündüğüm oyun tam adına yakışır şekilde geri dönüyor.

CALL OF DUTY

CALL OF DUTY

Yapımcı: Treyarch

Dağıtıcı: Activision

Çıkış Tarihi: 2015’te açıklanacak

Elbette her sene olduğu gibi bu sene de yeni bir Call of Duty oyunu çıkacak. Geçen hafta yapılan açıklamaya göre bu seferki stüdyonun Treyarch olacağı açıklanmıştı. Konusu ne olur bilemiyorum ama MW2’den sonra çıkan serinin her oyununa etmediğim lafı bırakmasam da bu seneki yeni CoD’u da gene heyecanla bekliyorum.

BATTLEFIELD: HARDLINE

BATTLEFIELD: HARDLINE

Yapımcı: Visceral Games

Dağıtıcı: EA

Çıkış Tarihi: 17 Mart 2015

Suçlu/polis kovalamacasını konu alarak çok farklı bakış açısı ile cesur bir adım atan EA, Battlefield’a değişik bir soluk getiriyor. Bir çok oyuncunun ben bunu almam demesine rağmen beta süreci 6 milyon oyuncu ile rekor kırdığına göre satışların iyi olacağını tahmin ediyorum. İlk deneme sürecinde çok eleştiri alan oyunun yeni beta süreci sorunsuz geçiyor.

FORTHNITE

FORTHNITE

Yapımcı: Epic Games

Dağıtıcı: Epic Games

Çıkış Tarihi: 2015’te açıklanacak

Dostlarınız ile takım kurup, eşya toplayarak kendi silahlarınızı ve hatta üssünüzü kurarak yaratıklara karşı savaştığınız Fortnite şu an kapalı alfa sürecinde. Overwatch gibi renki ve eğlenceli bir oyun olacağa benzeyen Fortnite’in yaratıklarla savaş bölümü Gears of War serisini andıracak mı göreceğiz.

HOMEFRONT THE REVOLUTION

HOMEFRONT THE REVOLUTION

Yapımcı: Deep Silver Dambuster

Dağıtıcı: Deep Silver

Çıkış Tarihi: 2015’te açıklanacak

Yapımcı değişikliği yüzünden yapım süreci yılan hikayesine dönen Homefront’un eğer son anda Deep Silver’ın da elinden çıkmazsa bu sene duyurulmasını hatta çıkmasını bekliyorum. Potansiyeli olduğuna inandığım oyunlardan birisidir Homefront. Sağlam bir hikaye ile CoD havası yakalayabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın