Görüş Bildir
Haberler
16 Yaşındaki Genç Pandemide Rekor Satışa İmza Attı: İnternet Satışından 23 Milyon TL Kazandı!

16 Yaşındaki Genç Pandemide Rekor Satışa İmza Attı: İnternet Satışından 23 Milyon TL Kazandı!

GNS
29.03.2022 - 20:31

Amerikalı genç bir birey, pandemi dönemde yaptığı online satışlardan rekor kıran bir kar elde etti. 16 yaşındaki Max Hayden isimli genç, ailesinin garajında başlattığı iş fikri ile oyun seven kişilere Playstation 5 konsolları sattı. Max bu sayede pandemi döneminde 23 milyon TL kazanç elde ederek internet ortamında fenomen oldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amerikalı Max Hayden isimli genç, New Jersey'de ailesi ile birlikte yaşamını devam ettiriyor. 16 yaşındaki Max, pandemide aklına gelen dahiyane iş fikrini hayata geçirerek; genç yaşında müthiş kazançların altına imza atmasıyla sosyal medyada dikkat çekiyor. Ailesinin garajında başlatmış olduğu online satış deneyiminde pek çok ürün satışı yapan Max, 23 milyon TL değerinde satış gerçekleştirdi. İşte detaylar...

16 Yaşında Milyonlar Kazandı!

16 Yaşında Milyonlar Kazandı!

Amerika, New Jersey'de yaşayan 16 yaşındaki Max Hayden, pandemi döneminde fenomen olacağı bir işin altına imza attı. Geçtiğimiz sene ismi son derece popüler hale gelen Hayden, ailesinin garajında başlattığı işiyle pandemi sırasında bulunması zor olan Amazon ürünlerinin satışını gerçekleştirdi.

Satışlarıyla Büyük Çıkış Yakaladı

Satışlarıyla Büyük Çıkış Yakaladı

MH Book Store adındaki mağazasında ilk olarak dış mekan ısıtıcıları, halterler, Pokemon kartları, saç kesme makineleri gibi değişik kategorideki ürünleri satan 16 yaşındaki genç isim, işi oyun konsollarına taşıdığında büyük bir çıkış yakaladı.

23 Milyon TL Kar!

23 Milyon TL Kar!

Satışları gerçekleştirdiği Amazon'da tam olumlu puan alan bir web mağazası haline gelen Max Hayden, 2020 yılında yaklaşık 2 milyon 600 bin TL'den daha fazla kar etti. Kazancını devam ettirmek isteyen genç isim 2021 yılında da bu işe devam ederek yaklaşık 23 milyon TL değerinde bir kar elde etti.

Haftada 40 Saatini Buna Ayırıyor!

Haftada 40 Saatini Buna Ayırıyor!

Genç girişimci haftada yaklaşık 40 saatini yalnızca dükkanını işletmeye ayırdığını ve kendisi ile birlikte iki çalışanını ve elektronik tabloları yönettiğini ifade etti.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın