Görüş Bildir
Haberler
11 Ocak Çarşamba Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

11 Ocak Çarşamba Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
11.01.2023 - 01:25

Ocak ayını ikinci haftasında hava sıcaklıkları bazı bölgelerde mevsim normallerinde, bazı bölgelerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Ayrıca ülkenin batı kısmı için MGM'den şiddetli yağış uyarısı geldi. Peki bugün hava nasıl olacak? Çarşamba yağmur yağacak mı? İşte 11 Ocak Çarşamba İstanbul, İzmir, Ankara ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (11 Ocak Çarşamba) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (11 Ocak Çarşamba) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Mersin, Karaman, Eskişehir ve Düzce çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, İç Ege'nin Yüksekleri ile Batı Akdeniz’in Toroslar kesiminin yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ege ve Batı Akdeniz ile Edirne, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının, yağışlı hava ile birlikte batı kesimlerde 2 ila 5 derece düşerek mevsim normalleri civarında seyredeceği, kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve batı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı Akdeniz, İç Ege, İç Anadolu’nun batısı ile Bolu çevrelerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (50-70 km/saat) ve zaman zaman fırtına (70-90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ VE YER YER ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Ege ve Batı Akdeniz ile Edirne, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiğinde ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGÂR VE FIRTINA UYARISI : Rüzgarın ; Batı Akdeniz, İç Ege, İç Anadolu’nun batısı ile Bolu çevrelerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (50-70 km/saat) ve zaman zaman fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden; çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

11 Ocak Çarşamba Ankara Hava Durumu

11 Ocak Çarşamba Ankara Hava Durumu

11 Ocak Çarşamba günü Ankara'da havanın gün boyu çok bulutlu ve zaman zaman rüzgarlı olacağı tahmin ediliyor. En düşük sıcaklığın 2 derece, en yüksek sıcaklığın ise 8 derece olması bekleniyor.

11 Ocak Çarşamba İstanbul Hava Durumu

11 Ocak Çarşamba İstanbul Hava Durumu

11 Ocak Çarşamba günü İstanbul'da havanın gün boyu bulutlu ve yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. En düşük sıcaklığın 10, en yüksek sıcaklığın ise 13 derece olması bekleniyor.

11 Ocak Çarşamba İzmir Hava Durumu

11 Ocak Çarşamba İzmir Hava Durumu

11 Ocak Çarşamba İzmir'de havanın, gün boyu çok bulutlu ve sağanak yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. En düşük sıcaklığın 8, en yüksek sıcaklığın ise 15 derece olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pomak. 11

kuraklık bağıra bağıra geliyor