Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Sevgilinin Senden Beklentisi Ne?

10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Sevgilinin Senden Beklentisi Ne?

İlişkilerde karşılıklı beklentiler hiçbir zaman bitmez. Biri biter ama hemen arkasından diğeri başlar. Peki sence sevgilin senden ne bekliyor? Bu sorunun cevabını aşağıdaki testte bulabilirsin.

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Sevgilinle ne sıklıkla buluşmaya gidiyorsun?

4. Ona bir sürpriz yapacaksın diyelim, bu sürpriz ne olurdu?

5. Sevgilinle kavga ettiğinde barışmak için ilk adımı atan taraf kim oluyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinin arkadaşlarıyla buluştuğunuzda ona kendini nasıl hissettirirsin?

7. Sevgilinin senden önceki ilişkileri aranızda sorun yaratıyor mu?

8. Sevgilinle özel günleri kutlamak için plan yapar mısın?

9. Ona ayrılmak istediğini söylediğinde sana tepkisi ne olurdu?

10. Son olarak sevgilin senin en çok hangi huyundan şikayetçi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilin senden ileriye dönük ciddi adımlar atmanı bekliyor.

Sevgilinle aranızdaki bağ oldukça kuvvetli. Seni oldukça seviyor ve sana her anlamda bağlı. Seninle görüşmek ve güzel vakit geçirmek ona kendini değerli hissettiriyor ve mutlu ediyor. Dolayısıyla seninle daha sık vakit geçirmek istiyor. Aranızdaki ilişki başlayalı belki uzun bir süre geçmemiş olabilir ancak o ilişkinizin sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu düşünüyor ve seninle gelecek için ciddi düşünüyor. Bu yüzden de senden bu ilişkinin ilerisi ve devamlılığı için sorumluluk almanı bekliyor. Sana güvendiği ve değer verdiği için seni kendi kalbinde göklere çıkarmış. Seninle birlikte olabilmek için sorunlarınızı bile görmezden gelebilir. Bu da onu hoşgörülü ama sabırsız ve tez canlı biri gibi gösteriyor olabilir. Ancak sevgiline de hak vermelisin. Tek istediği sadece seninle olabilmek.

Sevgilin senden ona anlayış ve saygı göstermeni bekliyor.

Sevgilinle aranızda çok gelgitli bir ilişki var. İkiniz de sorunlarınızı kavga ederek ya da birbirinizin kalbini kırarak çözmeye yönelmişsiniz. Üstelik çok sık yüz yüze görüşememeniz de bu sorunların olduğundan daha çok büyümesine neden oluyor. Görüşemediğiniz için de birbirinize yeteri kadar vakit ayıramıyor ve ilişkideki özel günleri kutlamayı kaçırıyorsunuz. Bu durumlar ona kendini değersiz biriymiş gibi hissettiriyor. Kavga ettiğiniz hatta ayrıldığınız zamanlar ilişkiyi kurtarmak için senden daha çok çabalıyor bile olabilir. Bunun nedeni de hâlâ senden tam beklediği gibi değer ve saygı görememesinden kaynaklanıyor. Yapman gereken ona biraz daha fazla zaman ayırmak ve kendini değerli hissettirmek. Göreceksin, ilişkinizdeki sorunların yarattığı huzursuzluk giderek azalacak.

Sevgilin senden özgürlük ve kendine ait bir alanı olmasını istiyor.

Sevgilinle dışarıdan çok güzel gözüken bir ilişkiniz olabilir. İnsanlar sizin hakkınızda 'Ne güzel bir çift' diye düşünüyor olabilir. Hatta sevgilin de tam olarak böyle düşünüyor olabilir ancak o biraz özgürlükçü ve bağımsız bir yapıya sahip. Kendisini bir ilişkinin sınırlarına hapsetmeyi seven bir insan değil. Sana aşık, sana güveniyor ancak kendini de bu açıdan yorgun hissediyor. Kendisiyle biraz yalnız kalmak istiyor desek yeridir. Onunla çok sık vakit geçiriyor olabilir, özel günleri kutlamayı bir an olsun kaçırmıyor olabilirsin ancak onun bu zamanlar tek ihtiyacı kendi kabuğuna çekilmek ve ne istediğini anlamaya çalışmak. Sevgiline biraz zaman ver ki düşüncelerini ve duygularını anlamlandırabilisin. Göreceksin o zaman ilişkinizin gidişatı daha emin adımlarla ilerleyecek.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
14
14
7
7
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın