Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Hayatını Yoluna Sokacak Bakış Açısını Söylüyoruz!

10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Hayatını Yoluna Sokacak Bakış Açısını Söylüyoruz!

Hepimizin hayatında yolunda gitmeyen bazı şeyler vardır. Bunlara genellikle çevremiz, bizim dışımızda gelişen olaylar ya da kendimiz neden olur. O an karşılaştığımız zorlukları nasıl çözeceğimizi bilemeyiz. Bu 10 soruluk psikolojik testte hayatınızı yoluna sokacak bakış açısını size söylüyoruz.

Hazırsanız başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Hayatta karşılaştığın en büyük zorluklar neler?

4. En çok çevrendeki hangi insanlarla sorun yaşıyorsun?

5. Çok sık ağlar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine ne kadar çok değer veriyorsun?

7. Aşk hayatın nasıl?

8. Romantik ilişkilerinde en çok başına gelen kötü şey ne?

9. Kariyerin için nelerden vazgeçersin?

10. Son olarak çevrendeki insanlara göre senin en kötü özelliğin ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayatını düzene sokacak bir amaç edinmelisin.

Bugünlerde hayatta hiçbir şeyin senin ilgini çekmediğini düşünüyor olabilirsin. Çevrende gelişen her olaya karşı nötr bir ifade takınıyorsun. Seni hayata bağlayacak bir amacın olmadığını düşünüyor olabilirsin. Bu durumdan acilen kurtulman gerekiyor. Seni yeniden hayata bağlayacak bir hobi, bir uğraş ya da bir iş edinmenin zamanı geldi. Kişisel yeteneklerin ve uzmanlık alanına göre kendine yeni bir yol haritası çizmen daha doğru olacak. Geçmişte yaşadığın kötü olaylardan ders alıp geleceğe yeni bir sen olarak çıkman gerekiyor. Bu uğurda işini, çevreni değiştirmen pahasına bile olsa kendini yenilemen gerekiyor. Ayağa kalk ve kendini yeniden keşfet. Kıyıda köşede kalmış 'yeni bir sen' bir maden gibi keşfedilmeyi bekliyor.

Geçmişin üzerinde bıraktığı izlerden kurtul.

Geçmişi çok sık düşünüyor ve kafaya takıyorsun. İnsanların senin ruhunda bıraktığı yaralar ve travmatik olaylar gününü kötüleştiriyor. Üstelik bunlar senin hem zihinsel hem de ruhsal olarak taşıyabileceğin yüklere daha da yük bindiriyor. Hayatını yoluna sokmak istiyorsan geçmişten bir an önce sıyrılman gerek. Geçmiş artık geçmişte kaldı; onu değiştiremezsin. Yapacağın tek şey değişime kendini bırakmak. Kendini tanıman için biraz yalnız kalmaya çalış. Bu süre içerisinde geçmişin karanlık hayalleri yerine geleceğin pozitif hayallerinin zihnine dolmasını izin ver. Unutma, sen ne düşünürsen hayatına da onu çekersin. Güzel hayaller ve cümleler kur, gerisi zaten çorap söküğü gibi senin hayatına çekilecek.

Toksik ilişkilerden ve negatif insanlardan kendini soyutlamalısın.

Etrafında çok fazla negatif insan var. İnsanlar kötü düşünceleriyle senin aşk, sosyal ve kariyer hayatını olumsuz yönde etkiliyor. Sen de insanları çok seviyorsun ve maalesef bu tür toksik insanların da çok etkisinde kalıyorsun. Aslında çok başarılı ve mutlu bir insansın ancak toksik insanlar seni aşağıya çekmeye çalışıyor. Yapman gereken bu insanları hayatından çıkarmak ve etrafına senin gibi insanların gelmesi için alan açmak. Unutma, vakit geçirdiğimiz insanlar biraz da bizim ne olduğumuzu belirler. Negatif ve kötü düşünceli insanlardan kendini soyutlarsan hayatının akışı yoluna girecek ve kendini fiziksel ve ruhsal olarak daha mükemmel hissedeceksin. Çevrendeki insanları değiştirmekten korkma; bu insanlar ister iş hayatında olsun ister sosyal hayatında seni çok da hak etmiyorlar. Sen sadece kendi yolunda ilerle ve sana yoldaş olacak insanları hayatına çek.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
10
8
5
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın