Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel-Psikolojik Test Senin Zayıf Noktanı Ortaya Çıkarıyor!

Bu Görsel-Psikolojik Test Senin Zayıf Noktanı Ortaya Çıkarıyor!

Hayatımızda değer verdiğimiz ve önemli bulduğumuz her şey aslında bizim zayıf noktalarımızdır. Onları kaybetmek veya bir başkasının bu konular üzerinden canımızı yakması bizim de sert biri olmamıza neden olabilir. Senin zayıf noktan ne?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da seçer misin?

3. Bu görsellerden hangisi seni huzurlu hissettirdi?

4. Peki bu görseldeki kişi sence ne hissediyor?

4. Peki bu görseldeki kişi sence ne hissediyor?

5. Seni rahatsız eden bir görsel seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu görsele bakmak sana ne hissettiriyor?

6. Bu görsele bakmak sana ne hissettiriyor?

7. Bu görselde ilk olarak ne dikkatini çekti?

7. Bu görselde ilk olarak ne dikkatini çekti?

8. Bir kelebek seçer misin?

9. Bu görsele 5 saniye bak ve gözlerini kapat. Hafızanda hangi renk canlanıyor?

10. Son olarak bu görsel seni rahatsız etti mi?

10. Son olarak bu görsel seni rahatsız etti mi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin zayıf noktan mücadele ederek kazandığın, elde ettiğin şeyler....

Senin zayıf noktan bu hayatta elde ettiğin her şey. Sahip olduğun her şeye sıkı sıkıya bağlısın. Birinin bunları elinden almaya çalışması senin başka bir yüzünü ortaya çıkarabilir. Elde ettiğin şeyleri kaybetmemek için her şeyi yapabilir ve onları kazanmak için ne kadar mücadele ettiysen aynı mücadeleyi sergileyebilirsin. Senin için hayatta başarı elde etmek çok önemli. Bunun için uğraşıyor ve hayatının tümünü buna adıyorsun. Bu nedenle senin zayıf noktan elde ettiğin şeyler oluyor. Bütün sahip olduğun şeyler senin için çok önemli. Hayattaki yerini, görevlerini, sorumlulukları, kazandıklarını birinin elinden alma ihtimali seni çıldırtabilir. Böyle durumlarda hem panik oluyor hem de mantıklı düşünemiyorsun. Bir şeyleri kurtarma derdine düştüğün için yanlış adımlar da atabiliyorsun. Bu zayıf noktanı gören herkes senin tam da bu konuda üzerine geliyor. Senin canını acıtmak isteyen herkes senin sahip olduklarına göz dikiyor. Bunun için onları korumak istiyorsun. Senin zayıf noktan hayattaki bütün başarılar ve bunları kimseye kaptırmaya niyetin yok.

Senin zayıf noktan ailen ve sevdiklerin...

Senin zayıf noktan ailen ve sevdiklerin. Evet, sen sevdiklerin için her şeyi yapabilecek birisin. Onların üzgün olmasına dayanamaz ve onları üzmemek için de elinden geleni yaparsın. Sen, ailene, sevdiğin kişilere, çevrendeki insanlara çok değer veriyorsun. Senin için önemli olan, hayatta insan biriktirmek. Bu nedenle de hayatında hep buna öncelik vermişsin. Bu zayıf noktanı herkesten gizliyorsun çünkü kimsenin bunu koz olarak kullanmasını istemiyorsun. Önceliğin her zaman sevdiklerini düşünmek oluyor. Ne kadar çok kendi hayatına yönelmeye çalışsan da, şu an bile attığın her adım onları da etkiliyor. Sen, sevdiklerine arkanı dönüp gidebilecek biri değilsin. Nereye gidersen git, onları da yanında taşıyabilirsin. Onların zarar görme ihtimali seni hep korkutuyor. Bunları görünce veya düşününce, farklı biri oluyorsun. Bu korku, sana hep daha kötüsünü düşündürüyor. Zayıf noktan sevdiklerin olunca, hayatı hep birkaç kişilik yaşamak zorunda kalıyorsun. Bu, senin için bir problem yansıtmıyor, sadece şanslı olduğunu düşünüyorsun.

Senin zayıf noktan duyguların, hislerin...

Senin zayıf noktan duyguların ve hislerin. Sen hislerle yaşayan birisin. Bu nedenle hislerinin, duygularının incinmesine izin vermez ve incineceğini anladığında tırnaklarını gösterirsin. Senin için duygular çok önemli ve anlamlı. Birini anlamanın, sevmenin, hayatına dahil etmenin yolu da hislerden geçer. Bu nedenle hayatını hep bu şekilde devam ettirmişsin. Şimdi duygularını önemsemeyen veya duygularınla oynayan biri karşına çıktığında daha öfkeli, daha anlayışsız biri oluyorsun. Karşındaki kişinin kim olduğunu umursamadan, o kişiye karşı nefret doluyorsun. Çünkü o seni önemsemeden, kırmaya başladı. Bunu kaldıramayan birisin. Sen değer verirken, karşındaki kişiden aynı değeri görememek ve duygularının hiçe sayılması seni çıldırtabiliyor. Hem emeklerine hem vaktine hem de beslediğin hislere üzülüyorsun. Senin zayıf noktan duygularınken birinin gelip seni kırması, yaralamasına müsaade edemezsin. Bu nedenle hayatında hep duygularını gizleyen biri olmuşsun. İnsanların duygularını daha net görmesi, seni daha kolay üzebilecekleri anlamına geldiğine inanıyorsun.

Senin zayıf noktan geçmişin ve anıların...

Senin zayıf noktan anıların. Sen hatıralarına ve geçmişine fazla sahip çıkan birisisin. Hayatına yeni dahil olmuş olan birisinin senin geçmişine saygısızlık yapması seni büyük oranda yaralar. Bu nedenle her zaman insanlarla geçmişin arasına sınır çizersin. Geçmişini, yaşadıklarını, anılarını ve hatıralarını pek anlatmazsın. Çünkü insanlara güvenmekte zorlanıyorsun. Seni yargılayabilirler veya farklı olduğunu düşünebilirler. Bütün bu düşünceler seni korkutuyor. Geçmişine çok değer veriyor ve aslında o zamanları çok fazla özlüyorsun. Senin için anılar, yaşadığın şeyler çok değerli. Buna herhangi birinin saygısızlık yapma ihtimali seni korkunç birine çevirebilir. Eğer insanlar senin daha samimi birisi olmanı istiyorlarsa, senin kurallarına uymak zorundalar. Sınırlarını çizdiğin bir hayatta tam olarak kendini yansıtamazsın. Bu nedenle insanların durması gerektiği yeri önceden gösterip ona göre ilerliyorsun. Senin zayıf noktan geçmişin olduğu için ondan kolaylıkla kopamıyorsun. Her anında o günleri arıyor ve özlüyorsun. Bu da aslında senin geçmiş ve gelecek arasında sıkışıp kalmanı sağlıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
30
10
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arwen

Zayıf noktan, ailen ve sevdiklerin. 🙋🏻‍♀️

foschia

Senin zayıf noktan mücadele ederek kazandığın, elde ettiğin şeyler....

Gizem Yenikler

Senin zayıf noktan mücadele ederek kazandığın, elde ettiğin şeyler.... Senin zayıf noktan bu hayatta elde ettiğin her şey. Sahip olduğun her şeye sıkı sıkıya... Devamını Gör