Görüş Bildir
Haberler
Sen Neye Kızgınsın?

Sen Neye Kızgınsın?

İçimizde durduramadığımız öfke bazen bizi ele geçirebilir. Yalnız kalmak ve kimseyle iletişim kurmak istemeyiz. Çünkü kızgınlığımız bize hiç yapmayacağımız şeyler yaptırabilir. Sen neye kızgınsın?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım seni en çok ne sinirlendirir?

4. Sakinleşmek için ne yaparsın?

4. Sakinleşmek için ne yaparsın?

5. Peki bir hata yaptığında çevrendeki insanlar nasıl tepki verir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kırıldığın zaman bunu nasıl belli edersin?

7. Kararlarının her zaman arkasında durur musun?

8. Son olarak seni anlamayan insanlar olduğunu düşünüyor musun?

Sen fazla değer verdiğin insanlara kızgınsın!

Sen fazla değer verdiğin ve karşılığını alamadığın insanlara kızgınsın. Hayatında hep öncelik verdiğin insanlar olmuş. Onların istekleri, onların mutlulukları, onların üzüntüleri senin için hep daha fazla önemli olmuş. Sen onların üstüne bu kadar düşerken aynı şeyi görememek seni büyük üzüntülere sürüklemiş. Değer vermek senin için kolay bir şey. Sevdiğin insanların her zaman hayatında farklı bir yeri vardır. Onlara değerli olduğunu hissettirmeyi de es geçmezsin. Ama buradaki kızgınlığının sebebi aynı değeri görememekten kaynaklanıyor. Sen değer veriyorsun ama bu değerin ne kadarını alıyorsun? Hayatında büyük küçük yaşadığın her şeyi içinde sessizce halletmeye çalışıyorsun. Halini hatırını sormayan insanlara fazla değer verdiğini fark etmişsin. Sen buna kızgınsın. İnsanların bencilliklerine ve kendi işlerine geldiği gibi yaşamalarına kızgınsın. Kendini ne kadar bu konuda düzeltmeye çalışsan da sen sevdiğin herkesin mutlu olması için çabalayan birisin. Onlardan aynı şeyi görmemek seni sinirli biri yapıyor.

Sen seçimlerine kızgınsın!

Sen yaptığın seçimlere kızgınsın. Sen hayatında aldığın kararlardan pişman birisin. Birileri için girdiğin yoldan da birileri için yaptığın seçimlerden de pişmanlık duyuyorsun.  Bu pişmanlık duygusu senin aslında kızgınlığını da ortaya çıkarıyor. Kendine kızıyor ve yaptığın seçimlerden dolayı öfkeleniyorsun. Önünü göremeden aldığın kararlardan ve sürekli olarak diken üstünde olmaktan yorulmuşsun. Düşünmeden aldığın kararlar seni yıpratmış. Seçimlerinin arkasında durmakta zorlanmaya başlamışsın çünkü bu seçimler sana hiç istediğin şeyleri getirmemiş. Senin kızgınlığın düşünmeden aldığın kararlardan kaynaklanıyor. Farklı bir seçim yapmış olsaydın şu an bambaşka bir hayat yaşayacak olduğunu düşünüyorsun. Aslında seçimlerimiz aynı zamanda bize birçok şeyi öğretmek içindir. Sen hata yapsan da veya hata yaptığını düşünsen de aslında bu bir hata değil öğrenmek zorunda olduğun şeyin karşına çıkmasıdır. Sen seçimlerine kızgın olsan da bu seçimlerin sana neler kazandırdığına odaklandığında aslında şanslı olduğunu da göreceksin.

Sen en yakının olduğunu düşünen insanlara kızgınsın!

Sen en yakının olduğunu düşünen insanlara kızgınsın. Sen şu an yalnızlık çekiyorsun ve bu yalnızlık seni kızgın biri yapıyor. Etrafında olması gerekip olmayan, sürekli seni yalnız bırakan insanlara kızgınlık duyuyorsun. Sen onları en yakının olarak görürken onların seni her an yalnız bırakıyor oluşu seni üzüyor ve düşüncelere sürüklüyor. Etrafındaki insanların düşüncesiz davranışları ve kendi çıkarlarına göre hareket etmeleri seni çok bunaltıyor. Sen hayatında hep olacağına inandığın insanların şu an olmamasına kızgınsın. Belki senin hatan belki onların. Her zaman yanında olacaklarını umduğun insanların şu an eksikliğini hissediyorsun. Seni anlamayan ve seni çaresiz bırakan herkese karşı öfkelisin. Hayatında bazı şeyleri tekrar seçme hakkın olsaydı, çevrendeki insanları bir gözden geçirirdin. Çünkü bir zamanlar yanından ayrılmayan ama şimdi halini hatırını sormayan kişilere karşı aynı sevgiyi ve değeri verir miydin? Pek emin değiliz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
17
7
7
5
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Sen fazla değer verdiğin insanlara kızgınsın! Hepsinin amk

10.cadde

Sen fazla değer verdiğin insanlara kızgınsın!

Gizem Yenikler

Sen en yakının olduğunu düşünen insanlara kızgınsın!