Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Seni Çekici Yapan Özelliklerin Neler?

10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Seni Çekici Yapan Özelliklerin Neler?

Çekicilik kavramı insandan insana değişir ve herkesin özellikleri kimseye benzemez. Hepimizi çekici kılan bazı özelliklerimiz vardır. Kimimiz komik, kimimiz gizemli, kimimiz de sert bir karaktere sahibizdir. Bu içerikte size soracağımız 10 psikolojik soruya göre sizin en çekici özelliğiniz neymiş onu öğreneceksiniz.

Hazırsanız başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki yaşın kaç?

3. Arkadaşların hızlıca bir plan yapıp seninle buluşmak istediğinde cevabın ne olur?

4. İnsanlara nasihat etmekten hoşlanır mısın?

5. En yakın arkadaşın aylardır sana mesaj atmadıysa tepkin ne olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ailendeki insanlar seni nasıl biri olarak tanımlıyor?

7. Sana göre aşağıdakilerden hangisi affedilmez bir şeydir?

8. Sırf yanındaki insan istedi diye onun dediklerini yapar mısın?

9. Senin için para ne ifade ediyor?

10. Son olarak çevrendeki insanları ne yaparlarsa kendinden uzaklaştırırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşırı komik bir insansın.

Sen ağzından her çıkan söze gülünen aşırı komik bir insansın. Çevrendekilere yaptığın espriler bazen kötü olsa da yine de onlar seni dinlemekten vazgeçmiyorlar. Girdiğin her ortama uyum sağlaman ve daha iki dakika önce tanıştığın kişiyle hemen muhabbete başlaman seni çok çekici yapıyor. İnsanlarla düşüncelerini paylaşmaktan asla vazgeçmiyorsun. Ayrıca arkadaşlarına sosyal medya üzerinden sürekli videolar, tweetler atıyor, onlarla gırgır şamata yapmayı bir an olsun bile bırakmıyorsun. Komikliğinde sürekli ortamların aranan insanı olmak da seni çok çekici yapıyor.

Aklını duygularının önüne koyman seni çok çekici yapıyor.

Sen aşırı rasyonel bir insansın. Karşılaştığın her olumsuz olayda duygularını bir kenara bırakıp mantığınla hareket ediyorsun. Çevren bu özelliklerin yüzünden seni zeki ve enteresan biri olarak görüyor. Duygulara önem veren ve aşırı merhametli bir tarafın var ama bu kendin için geçerli bir şey değil. İnsanlar senin soğuk görünümün altındaki derin duygularını hissediyor ama dokunamıyor. Bu halinle dokunulmaz halinle insanları kendine giderek daha çok çekiyorsun bizden söylemesi.

Ketum hareketlerin seni gizemli ve çekici biri haline getiriyor.

Karakterin oldukça sert bir görünüme sahip. Çevrendeki insanlar olaylara nasıl bir tepki vereceğini bir türlü kestiremiyor. Zaten az tepki verdiğin için de onlara aşırı gizemli gözüküyorsun. Üstelik az ama öz konuştuğun için insanlar senin düşüncelerine önem veriyorlar. Ser verip sır vermeyen yapın da seni güvenilir bir arkadaş ya da sevgili yapıyor. Bu özelliklerin seni oldukça karizmatik gösteriyor. Biraz gizem biraz sessizlik seni en çekici yapan özelliklerin. Bunları yapmaya devam et.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
62
31
18
16
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın