Görüş Bildir
Haberler
10 Soruda Sana Yakışacak Saç Kesimini Söylüyoruz!

10 Soruda Sana Yakışacak Saç Kesimini Söylüyoruz!

Sana yakışacak saç kesimi için uzun arayışlara girmene hiç gerek yok. 10 soruda sana yakışacak saç kesimi bu testin sonucunda.

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce yaşını öğrenelim.

2. Öncelikle tarzın bunlardan hangisine daha yakın?

3. Peki saçının şu anki boyutu ne?

4. Saçlarına en sık yaptığın model hangisi?

5. Seç bakalım birini.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki saçlarının yapısı ne?

7. Bize bi' tırnak seç desek.

8. Şimdi de vazgeçemediğin bir makyaj malzemesi seç.

9. Bir yere hazırlanma süreni öğrenelim.

10. Son olarak karar alırken en çok kimi dinlersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lob saç kesimi

Lob saç kesimi

Lob saç kesimi tam sana göre bir kesim. Karakterinden ve zevklerinden anladığımıza göre klişe şeylerden uzak durup, kendine özgün bir tarz yaratmaya çalışıyorsun. Herkese yakışmayan bu kesim sana ayrı bir hava ile  soğuk bir tavır katacak olsa da karakter özelliğin gereği bu durumu samimi tavırlarınla nötrleyebilirsin. Genellikle neşeli ve sürekli hareketli bir yaşama sahipsin. Ciddi tavır takınmak istiyorsan bu saç kesimini denemelisin. Seni sen olmaktan çıkarıp farklılıklarını ortaya çıkaracak saç kesimi bu.

Küt saç kesimi

Küt saç kesimi

Küt saç kesimi herkesin dilinde olan 'acaba bana gider mi?' diye düşündüren bir kesim. Senin bu konu üzerine çok fazla düşünmene gerek yok, çünkü bu saç sana oldukça yakışacak. Seninle tanışan herkesin ilk kurduğu cümle 'aşırı tatlısın' oluyor. Dışarıya güzel enerjiler verebiliyor ve sıcaklığını gösterebiliyorsun. Küt saç kesimi de senin tatlılığına tatlılık katacak gibi duruyor.

Perde kâkül kesimi

Perde kâkül kesimi

Yaza doğru tekrar hayatımıza giren ve oldukça popülerleşen perde kâkül kesimi yaptırmak için neyi bekliyorsun anlayamadık? Senin suratına ve zevklerine en yakışacak saç stili bu. Sevimli ve bir o kadar da feminen gözüken bu saç ile her modeli uygulayabilirsin. Tatlı dilliğin ve sevimliliğin ile insanlara yaptıramayacağın şey yok. Senin isteklerini reddetmek veya karşı gelmek insanlar için oldukça zor. Perde kâkül kesimi ile seni reddetmek artık daha da zorlaşacak.

Katlı saç kesimi

Katlı saç kesimi

Hayatımıza tekrar giren modellerden biri olan katlı saç kesimi sana yakışacak kesimlerden. Saçların hiçbir şey yapmadan da yapılı dursun istiyorsan kuaföre direkt göstereceğin kesim bu olmalı. Senin gibi hazırlanmakla uzun süre vakit harcamak istemeyen ve pratik şeylerden hoşlanan biri için katlı saç kesimi yeteri kadar pratik olacaktır. Hayatta her şeyi ayağına gelsin isteyen birisin. Çok fazla bir şeyler uğraşmak ve kendini yormak istemiyorsun. Senin gibi üşengeç biri için katlı saç kesimi çok uygun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
75
51
24
18
17
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sessizbiokur

Bana da lob saç kesimi çıktı ama kuaförlere güven olmaz lob dersin küt keserler gider .

cansu ersan

Küt saç kesimi