onedio
Galatasaray'ın 4 Yaşındaki Beşiktaşlı Minik Yağız İçin Yaptığı Paylaşım Hepimizin Gözlerini Yaşartacak
Yaşadığımız bu felaket günlerinde ufak da olsa güzel şeylere tutunmaya çalışıyoruz. Deprem enkazından çıkan her can gözlerimizi yaşartıyor, gün içerisinde farklı duyguları aynı anda yaşıyoruz. 4 yaşındaki Beşiktaş taraftarı minik Yağız enkaz altından annesiyle birlikte kurtarıldı. O anları Beşiktaş paylaşmıştı. Galatasaray ise Beşiktaş'ın paylaşımını alıntılayarak hepimizin gözlerini doldurdu.
Reklam
Reklam
Reklam
Zaniolo Transferini Açıklayan Galatasaray, Depremde Hayatını Kaybeden Muhammed Emin Özkan'ı Unutmadı
Galatasaray yeni transferi Nicolo Zaniolo'yu sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal bir vide ile duyurdu. Zaniolo yaptığı ilk açıklamada, depremde vefat eden Muhammed Emin Özkan ve Türk halkına ithafen  “Muhammed ve Türk halkı için çok üzgünüm.” diye konuştu. Videoda Nicolo Zaniolo için 5 Şubat'ta Twitter hesabından videoyapan Muhammed Emin Özkan'ın o videosu da kullanıldı. Zaniolo, 17 yaşında vefat eden Muhammed Emin Özkan'ın anısına 17 numaralı formayı giyecek.
Reklam
Reklam
İrfan Buz, Depremde Vefat Eden Kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan Hakkında Kahreden Detayı Paylaştı!
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Her an mucize haberi beklediğimiz enkaz alanlarında çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Afet bölgesi ilan edilen alanlarda enkazın altında kalan sayısız vatandaşımızın olduğu bilgisi yüreğimizi yakıyor. Depremden etkilenen Malatya’da enkaz altında kalan Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'dan acı haber geldi. Geçtiğimiz sezon Malatyaspor’da teknik direktörlük yapan İrfan Buz, genç kalecinin vefatının ardından üzücü detayları verdi.
Reklam