Görüş Bildir
Haberler
Halil Umut Meler Kimdir? Hakem Halil Umut Meler'in Yumruk Olayı Nedir?

Halil Umut Meler Kimdir? Hakem Halil Umut Meler'in Yumruk Olayı Nedir?

Yasemin Altunterim
23.05.2022 - 14:49 Son Güncelleme: 12.12.2023 - 11:10

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrasında yaşananlar Türk futbolu tarihine kara bir leke olarak geçti. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca berabere biten maçın ardından orta hakem Halil Umut Meler'i yumruk attı. Yaşananların ardından Halil Umut Meler hakkında yapılan araştırmalar hız kazandı. Peki Halil Umut Meler kimdir? 

Gelin detayları görelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halil Umut Meler Kimdir?

Hakem Halil Umut Meler

FIFA kokartlı olan Türk hakemlerinden biridir Hakem Halil Umut Meler. 2017 yılından bu yana kokart takan Meler, Spor Toto Süper Lig'teki hakemlik kariyerine İstanbul Başakşehir-Akhisarspor maçı ile 2015 yılında başlamıştır.

17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası final maçında da başarılı bir performans gösteren Halil Umut Meler,  2019 yılında TFF Süper Kupa maçlarını da yönetmiştir.

FIFA Kokartlı Halil Umut Meler Nereli, Kaç Yaşında?

Halil Umut Meler Galatasaray

Türk liglerinin en tanınan hakemlerinden biri olan Meler, İzmir'in Selçuk ilçesinde dünyaya gelmiştir. Halil Umut Meler 1 Ağustos 1986 yılında dünyaya gelmiştir. Ünlü hakem 37 yaşındadır.

Halil Umut Meler Hangi Liglerde Hakemlik Yaptı?

Halil Umut Meler Fenerbahçe

Halil Umut Meler'in 2022-2023 Sezonunda Hakemlik Yaptığı Maçların Karnesi:

Halil Umut Meler Trabzonspor

Hakem Halil Umut Meler 2022-23 sezonunda toplamda 14 maç yönetmiştir. Bu maçlarda toplam 74 kere sarı kart çıkartan Meler 6 tane de kırmızı kart göstermiştir. Meler'in sezon boyunca verdiği penaltı sayısı ise 6.

Halil Umut Meler Yumruk Olayı Ne?

Halil Umut Meler Yumruk Olayı Ne?

Trendyol Süper Lig'in on beşinci haftasında MKE Ankaragücü, kendi evinde Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Mücadele, tarafların 11'er puanla ayrılmasıyla son buldu. Eryaman Stadı'nda gerçekleşen bu çekişmeli karşılaşmanın bitiş düdüğü hakem Halil Umut Meler tarafından çalındı. Ancak maçın sona ermesiyle birlikte saha birdenbire karıştı. MKE Ankaragücü'nün başkanı Faruk Koca, sahneye girerek hakem Halil Umut Meler'e bir yumruk attı. Bu durum, oyun alanında büyük bir gerginliğe yol açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca Tutuklandı mı?

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca Tutuklandı mı?

Elmacık kemiğinde çatlak tespit edilen Halil Umut Meler'in tedavisi sürerken spor camiası epey karıştı.  Tüm liglerdeki maçların süresiz olarak ertelenme kararı verildi. İhraç talebiyle disipline sevk edilen Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın