onedio
Reklam
Hazırcevaplığı ve Hasta Beşiktaşlılığıyla Tanınan İngiliz Büyükelçi Richard Moore Türkiye'ye Veda Ediyor
etiket
Ortalama bir diplomat profili nasıldır diye sorsak çoğumuzun aklında ketum, soğuk, aşırı resmi bir imge canlanır. Ancak ülkemizde öyle bir diplomat görev yaptı ki tüm bu önyargıları yok etti. Kendine has esprileri ve ironileriyle özellikle Twitter'da çok sevildi. O isim görevine ve çok sevdiği Türkiye'ye veda etmeye hazırlanan İngiltere Büyükelçisi Richard Moore.
Reklam
Ağaç Yoksa Kauçuk Sersinler:  İstiklal Caddesi'ndeki Tramvay Yolu Yenileme Çalışmalarıyla 'Yeşillendi'
etiket
İstiklal Caddesi’ndeki çalışmalar Ocak 2017'den bu yana devam ediyor. Meydan tarafında, İstiklal’in orta kısımlarında ve Tünel’de devam eden çalışmalarda sıra Nostaljik Tramvay Hattı'na geldi. Tramvay hattına titreşimi sönümleyici madde kauçuk döşendi. 1.64 kilometre uzunluğundaki, nostaljik tramvay hattı için yeşil renkli kauçuk seçilmesi sosyal medyada gündem oldu.
Reklam
Yabancı Kuralı Tartışması Sürüyor! Türkiye'de Futbol Kamuoyu Yabancı Sınırını Tartışıyor
Dünya Kupasına katılamayan A Milli Futbol takımımızın Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun 'Süper Lig maçlarında izleyecek Türk futbolcu bulamıyorum' sözlerinin ardından bazı yerli oyuncular ve teknik adamlar, kurala yeniden kısıtlama getirilmesi yönünde açıklamalar yapmıştı. Ülke futbolunda son dönemde en çok konuşulan konularından biri olan futboldaki yabancı serbestliği tartışma konusu oldu. Bir kısım yabancı futbolcuya sınırlama getirilmesini isterken bir kısım da buna kesinlikle karşı çıkıyor.
Reklam
Reklam
Kol Bozuk Demeye Hazırsak Bu Sene PES 2018 Almak İçin 10 Sebep
Futbol sahalarındaki rekabet bilgisayarlarımızda da hız kesmeden devam ediyor. Electronic Arts'ın çıkardığı FIFA serisi ve Konami'nin piyasaya sürdüğü Pro Evolution Soccer oyunları yıllardır büyük bir çekişme halindeler. Uzun yıllar futbol oyunlarını domine eden ve FIFA serisine bariz bir üstünlük sağlayan PES (Pro Evolution Soccer), 2-3 senedir bayrağı rakibine kaptırmıştı. Her sene olduğu gibi bu yılda da PES ve FIFA oyunları piyasaya sürüldü. Konami bu yıl, rakibine kaptırdığı liderlik koltuğunu geri kazanmak için büyük adımlar attı.
Reklam