Görüş Bildir
Haberler
Osmanlıspor Avrupa'da İlk Kez Yenildi: 2-1

Osmanlıspor Avrupa'da İlk Kez Yenildi: 2-1

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 2. hafta maçında temsilcimiz Osmanlıspor, İsviçre ekibi Zürich deplasmanına konuk oldu. Maçı 2-1 kaybeden temsilcimizin Avrupa'daki 7 maçlık yenilmezlik serisi sona ermiş oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 2. hafta maçında temsilcimiz Osmanlıspor, İsviçre ekibi Zürich deplasmanına konuk oldu.

Grubun ilk maçında temsilcimiz Osmanlıspor, evinde Steaua Bükreş'i 2-0 yenerek Avrupa'ya güzel bir başlangıç yapmıştı. Zürich ise Villarreal'e 2-1 mağlup olmuştu.

Maçın 26. dakikasında Osmanlıspor kalecisi Karcemarskas penaltı kurtararak kalesini gole kapadı. Ancak ilk yarının bitmesine yakın dakikalar 45+2'yi gösterirken Schonbachler'in golü Zürich'i 1-0 öne geçirdi. İlk yarı, ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Osmanlıspor, 73. dakikada Adam Maher ile skoru 1-1'e getirdi. Ancak golden 6 dakika sonra Zürich Cavusevic ile yeniden öne geçti ve skor 2-1'e geldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Osmanlıspor, deplasmanda Zürich'e 2-1 mağlup oldu. Bu skorla Zürich puanını 3'e yükselti. Puan alamayan Osmanlıspor 3 puanda kaldı.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise, Avrupa'daki 20. maçında ilk kez mağlup oldu. 

Grubun diğer maçında ise Steaua Bükreş ve Villarreal Romanya’da karşı karşıya geldiler. Maç 1-1’lik eşitlikle son buldu. Bu skorla birlikte Villarreal 4 puanla grup liderliğini korudu. Osmanlıspor ve Zürih takımları 3’er puanla orta sırayı aldılar. Romanya temsilcisi ise son sırada...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın