Görüş Bildir
Haberler
'Ziyaaa...' Esprisine Kızmış: Taksiciler Odası Başkanı Rakibini Savcılığa Şikayet Etti

'Ziyaaa...' Esprisine Kızmış: Taksiciler Odası Başkanı Rakibini Savcılığa Şikayet Etti

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) 'nın seçimlerinde sandıkta birbiriyle yarışacak ve sektörü yönetmeye talip olacak iki isim öne çıkıyor; mevcut başkan Eyüp Aksu ve Yaşar Arabul. Seçim tarihi yaklaştıkça rekabet kızışmaya başladı. Aksu, sandıktaki en büyük rakibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, 16 Ocak 2022'de Haliç Kongre Merkezi'nde seçime gidiyor. Sektörü yönetmeye aday isimler birbiriyle yarışacak ve sandıktan çıkan bir isim önümüzdeki dönemde İstanbul'daki taksicilik sektöründe söz sahibi olacak.

37 yıldır sektörde bulunan Yaşar Arabul da adaylardan biri. Henüz üniversite öğrencisiyken taksinin şoför koltuğuna oturan Arabul'u rakibi, mevcut başkan, Eyüp Aksu şikayet etti. Arabul suç duyurusu nedeniyle savcılığa gidip ifade verdi.

"Hoşuma gitti Instagram hikayemde paylaştım"

"Hoşuma gitti Instagram hikayemde paylaştım"

İTEO Başkanı Eyüp Aksu (solda) ve İTEO Başkan adayı Yaşar Arabul (sağda)

Halk Tv'den Arda Ormancı'nın haberine göre, başkan adayı Yaşar Arabu, 'Eyüp Bey, 48 aydır aplikasyon yapıyor. Her ay radyoda çıkıyor, 'Haziran ayında aplikasyonumuz çıkıyor' diyor, 'Temmuz ayında aplikasyonumuz çıkıyor' diyor. Böyle böyle 47 ay bitti. Bu arada sosyal medyada bu bir dalga konusu oldu' dedi.

Eyüp Aksu'nun aplikasyon müjdeleyen en az 4 tane radyo programı kaydı bulunduğunu ancak aplikasyonun 47 aydır bir türlü çıkamadığını belirten Arabul, sözlerine şöyle devam etti:

'Bu da bir espri haline geldi, meşhur 'Neşeli Günler' filminin unutulmaz bir repliği, 'Ziya'. En az 30-40 tane arkadaşım bunu sosyal medyada paylaşmış. Eyüp Bey'i de Şener Şen'in yerine koymuşlar. Eyüp Bey, 'Yine bir gün bakanla aplikasyonu konuşuyoruz' derken arkadan Münir Özkul, 'Ziyaaa' diyor. Bu da benim hoşuma gitti Instagram hikayemde paylaştım. Mizahlı bir yaklaşım bu'

"Mesleği savunurken bu hassasiyeti gösterse başımızın üzerinde taşırdık"

"Mesleği savunurken bu hassasiyeti gösterse başımızın üzerinde taşırdık"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Videonun çok hoşuna gittiğinden ve paylaştığından ancak paylaşımından yarım saat sonra 'Yaşımız da kemale erdi' diyerek paylaşımı kaldırdığından bahseden Arabul, 3 gün önce savcılıktan tebligat geldiğini söyledi.

'Eyüp Bey çok alınmış beni savcılığa vermiş, sağ olsun' diyen Arabul, taksicilerin son zamanlarda çok fazla hakarete uğradığını, bunları zaman zaman televizyon ekranı karşısındaki kişilerin de yaptığını belirtip, 'Aynı hassasiyeti ben bu konularda da bekliyorum. Allah aşkına, 'At hırsızları teröristler' ne demek? '.... çocukları' ne demek? Bunlarda kafanı kuma gömeceksin, aynı videoyu 30-40 kişi paylaşmış onları görmezden geleceksin, sadece beni dava edeceksin. Kişiselleştirmiş. Mesleği savunurken bu hassasiyeti gösterse biz onu başımızın üzerinde taşırdık' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
8
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Trjoker

şu tombikte tam dolandırıcı sapık tipi var.

Metin Akalp

Bu tuğla surat bence Cumhurbaşkanlığına aday olsun. Şimdikiyle aynı potansiyel var.