Görüş Bildir
Haberler
Zırh Kaplaması Olandan Helikopter Pisti Olana! Dünyanın En Pahalı Limuzinlerini İnceliyoruz!

Zırh Kaplaması Olandan Helikopter Pisti Olana! Dünyanın En Pahalı Limuzinlerini İnceliyoruz!

Kumsal
16.09.2023 - 14:31 Son Güncelleme: 17.09.2023 - 11:24

Limuzinler, lüks kesimin oldukça sık tercih ettiği bir araç türü. Bu lüks, milyonlara mal olabiliyor. Değerleri bir milyondan başlayıp katlanarak artan dünyanın en pahalı limuzinlerini birlikte inceleyelim👇

Kaynak: https://www.therichest.com/rich-power...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. The Boeing 727 Limo, 1 milyon $

10. The Boeing 727 Limo, 1 milyon $

Fiyatı 1 milyon dolar olan Boeing 727 Limuzin, dünyanın en farklı limuzinlerinden biri olarak öne çıkıyor. Frank DeAngelo tarafından üretilen bu şaheser, bir Boeing 727 uçağını limuzine dönüştürmek için dudak uçuklatan bir yatırım yapılmasını gerektirdi. Yaklaşık 30 metre uzunluğunu olan limuzin, elli yolcuyu rahatlıkla alabilmektedir. Tamamen doldurulmuş bir bara, bir dans pistine ve hatta bir jakuziye sahip.

9. Mercedes G63 Zırhlı Limuzin, 1.2 milyon $

9. Mercedes G63 Zırhlı Limuzin, 1.2 milyon $

Mercedes G63 Zırhlı Limuzin, INKAS adlı Kanadalı bir zırhlı araç üreticisi tarafından üretilen dünyanın en pahalı zırhlı limuzinlerinden biridir. Tasarımcılar, aracın lüks ve konforlu bir deneyim sunarken yolcularına maksimum güvenlik sunmasını sağlamışlardır. Limuzin kurşun geçirmez cam, zırhlı kaplama ve patlak sürülebilen lastiklere sahip. Araç 544 beygir gücü üreten bir V8 motordan güç almaktadır. Dünya çapında birçok yüksek mevkili kişi Mercedes G63 Zırhlı Limuzin'e sahip.

8. Maybach 62s Landaulet, 1.35 milyon $

8. Maybach 62s Landaulet, 1.35 milyon $

Maybach 62s Landaulet, 1,35 milyon dolarlık fiyatıyla limuzin sınıfındaki ölçüsüzlüğü yansıtıyor. Eşsiz bir tarz ve konfor içinde seyahat etmek isteyenler için tasarlanan bu araç, yolcuların güneşin ve temiz havanın tadını çıkarmasına olanak tanıyan açılır kapanır bir tavana sahiptir. 612 beygir gücü üreten V12 motoru, bu otomotiv harikasını çalıştırıyor. Şu anda DJ Khaled de dahil olmak üzere dünya çapında birçok milyonerin sahibi olduğu Maybach 62s Landaulet, rafine zarafetin sembolüdür.

7. ABD Başkanlık Cadillac Limuzini, 1.5 milyon $

7. ABD Başkanlık Cadillac Limuzini, 1.5 milyon $
onedio.com

ABD Başkanlık Cadillac Limuzini dünyanın en ünlü limuzinlerinden biri. Bu araç Amerika Birleşik Devletleri Başkanı ve diğer yüksek rütbeli yetkililerin resmi ulaşım aracıdır. Kurşun geçirmez cam, zırhlı kaplama ve patlak sürülebilen lastiklere sahip bu araç; en üst düzeyde güvenlik sağlar. Son teknoloji iletişim sistemlerine sahip olan ve kimyasal saldırılara bile dayanıklı olan bu limuzin, Birleşik Devletler hükümetinin malıdır.

6. Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard, 1.55 milyon $

6. Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard, 1.55 milyon $

Fiyatı 1,55 milyon dolar olan Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard, zırhlı limuzinler alanında lüksün zirvesini yansıtıyor. Konfordan ödün vermeden maksimum koruma talep edenler için tasarlanan bu araç, bombaya dayanıklı bir tasarıma sahiptir. V12 motoru 523 beygirlik etkileyici bir güç üreterek bu otomotiv harikasını çalıştırmaktadır. Devlet Başkanları ve hükümet yetkilileri gibi yüksek rütbeli kişiler çoğunlukla bu kaleyi andıran aracı kullanmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. The Midnight Rider, 2.5 milyon $

5. The Midnight Rider, 2.5 milyon $

Midnight Rider şimdiye kadar yapılmış en geniş ve en hacimli limuzin olarak öne çıkmaktadır. Pamela ve Michael Machado tarafından tasarlanan bu şaheser, Autoevolution'a göre 2,5 milyon doları aşan bir yatırıma mal oldu. Limuzinde üç ayrı salon, tamamen dolu bir bar ve hatta bir şömine bulunmakta. Ayrıca, aracı altı metreye kadar yükselten ve yolculara çevrelerini daha iyi görebilmelerini sağlayan hidrolik bir asansöre sahip. Midnight Rider, Michael Machado'nun kişisel mülkiyetinde.

4. The American Dream, 4 milyon $

4. The American Dream, 4 milyon $

4 milyon dolara hazırlanan Amerikan Rüyası, 30 metrelik uzunluğuyla dünyanın en uzun limuzinlerinden biri. Knight Rider ve Batman Returns gibi film ve dizilerde yer alan ünlü otomobiller üzerindeki çalışmalarıyla tanınan Jay Ohrberg, bu otomotiv harikasını tasarladı. Limuzinde bir yüzme havuzu, bir helikopter pisti ve hatta lüksün özeti niteliğinde bir kral boy su yatağı mevcut. Şu anda Orlando'daki Dezerland Park Araba Müzesi ve Turistik Geziler'in sahibi Michael Dezer'e ait olan Amerikan Rüyası, ihtişamıyla büyülüyor.

3. The Batmobile Limuzin, 4.2 milyon $

3. The Batmobile Limuzin, 4.2 milyon $

Jay Ohrberg'in Tim Burton'ın Batman filmleri için tasarladığı Batmobillerden esinlenen Batmobil Limuzin dünyanın en eşsiz limuzinlerinden biri. 2012 yılında üretilen limuzinde V8 motor, füze fırlatıcı, arka yarasa kanatları, fırlatılabilir tekerlekler ve bir roketatar mevcut. Şu anda ismi açıklanmayan bir alıcıya ait olan Batmobile Limuzin, eşsiz cazibesiyle herkesi etkisi altına almaya devam ediyor.

2. Rolls Royce Phantom Limuzin, 3.8 milyon $

2. Rolls Royce Phantom Limuzin, 3.8 milyon $

Fiyatı 3,8 milyon dolar olan Rolls Royce Phantom Limuzin, limuzin dünyasında lüks kavramının somut örneğidir. Açılır kapanır bir tavanı olan bu limuzin, 63 beygir gücü üreten V12 motora sahip. Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Kim Kardashian ve John Lennon gibi birçok Hollywood ünlüsü Rolls Royce Phantom Limuzin'in sahibi.

1. Brunei Sultanı'nın Limuzini, 14 milyon $

1. Brunei Sultanı'nın Limuzini, 14 milyon $
pbs.twimg.com

Son olarak Brunei Sultanı'nın 14 milyon dolar değerindeki Rolls Royce'u, dünyanın en pahalı limuzini olma özelliğini taşımakta. Bu göze çarpan aracı ürettiren Brunei Sultanı, 30 milyar dolarlık serveti ve 7000 araçlık koleksiyonuyla dünyanın en zengin kişileri arasında yer almakta. The Daily Mail'e göre bu araç, 1990 Rolls Royce Silver Spur II streç limuzinin tamamen 24 ayar altınla kaplanmış ve altın aksanlarla süslenmiş modifiye bir versiyonu.  Dünyanın en pahalı limuzinleri güzel işçiliği ve yeniliği temsil etmekte. Dönüştürülmüş uçaklardan zırhlı kalelere kadar bu araçlar dünyanın en zengin şahıslarının beklentilerini karşılamakta.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Eryiğit

brunie de niye böyle bir zengin var mk

Lethe lethe

petrol ve doğalgaz, monarşi ile yönetiliyor, devlet sultanın malı