Görüş Bildir
Haberler
Ne Zaman Zengin Olacağını Söylüyoruz!

Ne Zaman Zengin Olacağını Söylüyoruz!

Begüm
05.05.2023 - 17:02 Son Güncelleme: 13.05.2023 - 18:34

Bakalım sen ne zaman zengin olup rahata ereceksin? Hazırsan testi çöz, biz de sana ne zaman zengin olacağını söyleyelim!

1. Öncelikle bize yaşını söyleyebilir misin?

2. Para senin için tek kelimeyle neyi ifade ediyor?

3. Zengin olduğunda bu evlerden hangisinde oturacaksın?

4. Peki para biriktirmede ne kadar iyisin?

5. Kendini bir kelime ile ifade etmeni istesek ne dersin?

6. Zengin olduğunda hangi marka arabayı tercih edeceksin?

7. Hesabına 10 milyon para yattı, bununla ilk ne yaparsın?

8. Şu an banka hesabında ne kadar var?

1 yıl içinde!

Sen ya bu yıl ya da 2024 bitmeden zengin olacaksın, şimdiden kendini hazırlasan iyi olur. Bu çalışmaların, düşünce yapın ve birikimlerin, attığın adımlar seni zenginliğe her geçen gün daha da yaklaştırıyor. O zengin olduğun, hesabındaki paranın tutarını bilmediğin günler çok da uzakta değil. Sadece biraz daha dayanman gerekiyor, sonrasında hesapların dolup taşacak ve sen de istediğin yere istediğin zaman gidebileceksin. Beklemede kal, çok yakında!

3 yıl içinde!

Çok ama çok az kaldı sabret! 3 yıl içinde çok zengin olacaksın. Hayal ettiğin her şeye 3 yıl içinde ulaşman çok olası. Sadece bu sürede biraz daha sabırlı olman ve ona göre adım atman gerekiyor. Ama şimdiden zengin olduğunda neler yapacağını, neler alabileceğini hatta nerelere gideceğini düşünebilir ve liste oluşturabilirsin. Bu sırada biraz daha birikim yapmak hiç de fena olmaz tabii malum paranı katlamak en iyisi!

En erken 5 yıl!

Senin zenginliğin çok da yakın bir zamanda gelmiyor ama üzülme 5 yıl ve sonrasında zengin olacaksın. Hemen kendini ümitsizliğe kaptırma, 5 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçebilecek bir süre sadece daha sabırlı olmayı öğrenmen gerekiyor. 5 yıl içinde paranı nerelerde harcayacağını düşünüp bir harcama planı yapabilirsin. Bu süre zarfında ümitsizliğe kapılma!

10 yıldan uzun bir süre daha var...

Ümitsizliğe kapılmanı istemeyiz ama senin zengin olmana en az 10 yıl daha var. 10 yıl veya ondan da uzun bir süre sonra zengin olup istediğini yapabileceksin sadece bu süreçte biraz daha sabırlı olmayı ve beklemeyi öğrenmen gerekiyor. Harcamalarına, yatırımlarına, birikimine bakabilir ve buna göre hareket edebilirsin. Tabii ki attığın adımlar ile 10 yıllık süreyi erkene çekmek de mümkün ama sen yine de kendini 10 yıla hazırla. Beklemeye devam!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
15
14
12
12
9
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

10 yıldan uzun bir süre daha var... 10 yıl sonra gelecekse hiç gelmesin amk 😅😅

kubrickss

1 yıl didi bana yiaaaaa, hıdırellezken hazır dilegimi ağaca koyam da manifesti yapam😂😂😂😂

Asya

1 yıl içinde gene iyiyim