Görüş Bildir
Haberler
Zihninin En Gizli Köşelerini Aydınlatan Bu Testle Ruhunun Hangi Renk Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Zihninin En Gizli Köşelerini Aydınlatan Bu Testle Ruhunun Hangi Renk Olduğunu Söylüyoruz!

Bir çok şeyin tanımında kullanılan renkler aslında ruh halimizin ve zihnimizin de ne tür olduğunu en güzel anlatan şeylerden biri. Peki ya senin ruhun hangi renk hiç düşündün mü?

Cevabını merak ediyorsan, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak ne tarz romanlar okumayı seversin?

2. Yağmur yağdığında genelde nasıl hissedersin?

3. Sence bu seçeneklerdeki hangi şey diğerlerinden daha tatlı?

4. Aşağıdakilerden hangisi en büyük korkun olabilir?

5. Aşağıdaki cümlelerden hangisi seni daha iyi anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Genellikle hangi tempoda ve nasıl konuşursun?

7. Bir işe motive olmanı sağlayan en önemli unsur nedir?

8. Bir öğrenci olsan ve öğretmenin sınav kağıdınızı ikinci defa incelediğinde puanını arttırdığını söylese nasıl bir tepki verirsin?

9. Hangisi senin için daha önemli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Enerjik sarı!

Enerjik sarı!

Senin kesinlikle karizmatik bir auran var doğal olarak bu da sana farklı bir karizma katıyor. İçindeki hiç büyümeyen çocuk sayesinde sürekli kıpır kıpır ve enerjiksin. Her yerde, her ortamda nasıl oluyorsa bir şekilde insanları güldürmeyi başarabiliyorsun. Aynı zamanda hiç tanımadığın kişilerle bile kolayca iletişim kurabiliyor, hiç yabancılık çekmiyorsun. Uçsuz bucaksız bir hayal gücün var bu da seni cesur ve girişimci bir insan yapıyor. Mutluluk ve enerji yayan bir yapın var ancak bir o kadar da dikkatsizsin.

Tutkulu kırmızı!

Tutkulu kırmızı!

Senin gerçekten hem güçlü hem de kararlı bir yapın var. Olaylara gerçekten farklı bir açıdan bakıp, pratik sonuçlar geliştiriyorsun ancak en büyük handikapın; herkesin senin gibi düşünmesini beklemen. Hayatta her zaman hedeflerini büyük tutuyorsun ancak bunları oluştururken gerçeklikten de ödün vermiyorsun. Tüm bunların yanı sıra eleştiriden hoşlanmayan ve bağımsızlığına düşkün bir yapın var. Ani kararlar vermekten kaçınmıyorsun ancak bunların çoğunluğu da hep doru çıkıyor ve çievrendekileri şaşırtıyor. Sana söyleyebileceğimiz son özelliğin ise; yüksek özgüvenin sayesinde doğuştan gelişen liderlik özelliğin.

Mükemmeliyetçi mavi!

Mükemmeliyetçi mavi!

Sen; duruşun, kıyafetin, tavırların kısacası her şeyinle adeta bir düzenlilik timsalisin. Kurallara çok bağlısın  belki de bu yüzden çalışma ya da yaşam alanın daima derli toplu olmalı gibi hissediyorsun. Çok fazla ayrıntıcı olduğun için bunlarla boğulup, karar vermede zorlanıyorsun. Mantık ağırlıklı biri olduğun içinse duyguları saklamaktan hatta bastırmaktan geri durmuyorsun. Hayata karşı gardını sonuna kadar almışsın ve değişimden pek de hoşlanmıyorsun. Özetle sen; ciddi ve ağırbaşlı, standartları yüksek, yetenekli birisin.

Sakin yeşil!

Sakin yeşil!

Senin en büyük özelliğin; uyumlu biri olman! Nerede ve hangi şartlar altında olursan ol her zaman mutlu olabilecek bir şey bulabiliyorsun. Barışçılsın, fedakar ve sabırlısın bu yüzden dışarıdan hemen anlaşılabilen biri olarak görülsen de aslında sen içinde çok karmaşık ve çözülmesi zor birisin. En büyük handikapın ise; kimseye hayır diyememen. Duygularını dolu dolu yaşayıp hayatını heyecan içinde yaşamayı seviyorsun ancak bunları yaparken çevrenin sana saygı duymasını da bekliyor ve buna gerçekten önem veriyorsun. Rahat ve kendisiyle barışık bir kişiliğin var ayrıca çevrende yakın veya uzak herkese karşı ince ve düşünceli davranmaya çalışıyorsun. Bu da seni gerçekten sevilen ve daima ortamlarda aranılan biri haline getiriyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1086
415
214
124
60
40
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lana Kaya

Enerjik sarı! Senin kesinlikle karizmatik bir auran var doğal olarak bu da sana farklı bir karizma katıyor. İçindeki hiç büyümeyen çocuk sayesinde sürekli k... Devamını Gör

Gaye

editör testi sarhosken yapmış bir sürü yanlış kelime var sjfhsjf

Burak Özbek

Sakin yeşil! Senin en büyük özelliğin; uyumlu biri olman! Nerede ve hangi şartlar altında olursan ol her zaman mutlu olabilecek bir şey bulabiliyorsun. Barış... Devamını Gör