Görüş Bildir
Haberler
Zayıflamak İsteyenlerin Uğrak Adresi "Fat Block"

Zayıflamak İsteyenlerin Uğrak Adresi "Fat Block"

Murat DEMİR
24.04.2014 - 21:53 Son Güncelleme: 24.04.2014 - 22:36

Sağlık Bakanlığı Onaylı Zayıflama Ürününü ilk defa görüyoruz. 2014 yılından önce Sağlık Bakanlığı Yönetmelikleri sadece ilaç ruhsatlı ürünlere izin veriliyordu. Sağlık Bakanlığı bu ruhsatlı ilaçların satışına sadece eczanelerde satılmasına izin veriyordu ve reklamlarının yapılması ise yasaktı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın görevi bırakmasının ardından Mehmet Müezzinoğlu'nun başa geçmesi ile bazı yönetmelik değişiklikleri ve yurt dışındaki yönetmeliklerin Türkiye'de de uygulanması gündeme geldi. İki yıl boyunca diğer ülkelerde bu yönetmeliklerin nasıl olduğu hakkında araştırma yapan Bakanlık, Yurt dışında ilaç kategorisine girmeyen fakat Sağlık Bakanlığı tarafından onayı verilen Medical Device ürünlerinin Türkiye'de de onaylanarak satışa sunulması kararı alındı. Medical Device Ürünleri Ne anlama geliyor? Türkçe çevirisi Tıbbı Cihaz anlamına geliyor. Bakanlık bu tür ürünlere ara ürün adını veriyor. Türkçe çevirisi gibi cihaz anlamında olmuyor. Güvenli ve sağlığa zarar vermeyen fakat endikasyon yani hastalık tedavilerinde kullanılan kapsamda değerlendiriyor. Kimyasal olmayan ürünler grubunda değerlendiriliyor ve ruhsatlandırılabiliyor. Bu ürünlerin reklamları da serbest kılınıyor ve reçetesiz ilaç sınıfına girebiliyor. Medical Device Ürünleri Ne kadar Sağlıklı oluyor? TC. Sağlık Bakanlığı insan sağlığı kapsamında tehdit içeren hiç bir ürünü satışa sunmaya izin vermez. Sağlık Bakanlığı şuanda bu tür ürünlerde kendi dahi araştırma yapmaktan çekiniyor. Yerli üretimlere kati suretle böyle bir onay vermiyor. Avrupa Birliği tarafından onaylanan ve tüm Avrupa Birliği ülkelerinde aynı etkileri gösteren ürünlere izin veriyor. Ve iki yıl boyunca Avrupa Birliği ülkelerinin başkanlığını yapan ülkelerde en az iki yıl boyunca satışını yapmış olmasını da şart koşuyor. Fat-Block üzerine gidersek İtalya'da 4 sene boyunca satışı zayıflama ürünü olarak yapılmış bir ürün olması, sağlığı riske edecek bir durum olmaması onayın en büyük sebeplerinden birisi.   

Fat-Block Nasıl Kilo verdiriyor? 

Fat-block Yağ tutucu özelliği sayesinde kilo verdiriyor. Peki yağları nasıl tutuyor ve yağları nasıl vücüda yerleşmeden atılmasını sağlıyor. Bilim adamlarının son 10 yıldaki yaptığı çalışmalar denizde yaşayan kabukluların en belirgin özelliklerinin yağ tutmamaları olmuştu. Bunu araştıran bilim adamları bu şekilde bir sonuca ulaşmışlar. Fat-block mevcut yağları sökmez sadece yediğiniz besinlerden aldığınız yağları tutar ve kilo almanıza engel olur. Çalışma yöntemini açıklayacağım. 

Herkesin bildiği gibi günlük kalori miktarı 2000-3000 arasındadır. Eğer yediğimiz kalori miktarı, günlük vücudun harcadığı kalori miktarından fazlaysa kilo alırız. Fat-Block besinlerdeki yağın %40'ını vücutta yağ oluşturmadan atılmasını sağlıyor. Bu sayede günlük vücudun harcadığı kalori miktarı ile besinlerden alınan kalori miktarı az olduğu için her gün kilo veriyorsunuz. Her gün 1000 kalori verdiğiniz taktirde 7 günde 1 kiloya yakın kilo vermiş olursunuz. Aşağıdaki liste bu konuda işinize yarayacaktır. Fat Block ise sevdiğiniz hiç bir yemeğin kısıtlamadan sizlere kilo vermenin keyfini sunuyor. Sağlık Bakanlığı bu ürüne onay mı verdi? Evet Sağlık Bakanlığı Fat-Block adlı ürünün Yağ tutucu özelliğinden ötürü Zayıflama kategorisinde onay verdi. Zaten İtalya'da da bu ürün zayıflamak için kullanılıyor. Sağlık Bakanlığının Tıbbı Cihaz Kurumu bağlantılı sitesinden gerekli onaylara ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki resim Sağlık Bakanlığının sitesinden alınmış Fat-Block Zayıflama ürününün kutu onayıdır. Sağlık Bakanlığı ürün kutusunun üzerinde yazan her şeyin kendi kontrolünden geçmesini ister. Aşağıda da görebileceğiniz üzere Genel Kilo Kontrolü & Obezitenin önlenmesi için diyerek ön kutuda belirtiliyor. Ayrıca kullanım talimatında ise Zayıflamak için günde 2 tablet ve ideal kilonun koruması için ise günde bir tablet kullanılması gerektiği vurgulanıyor. Kaynak kısmından kontrol edebilirsiniz.

Kaynak: http://www.fatblockhakkinda.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın